Aydın'ın İncirliova ilçesinde 1987 yılında kurulan ve ilin tüm ilçelerine nakliyat, hafriyat, müteahhitlik ve kum işleri ile ilgili hizmet veren aile şirketi Özgündem, son olarak Efeler ilçesi, Atatürk Devlet Hastanesi eski binasının yıkım işini aldı. 'SSK Hastanesi' olarak da bilinen ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan 6 katlı binada Özgündem firmasının kalite ve güvencesiyle yıkım çalışmalarına başlandı. Firmanın profesyonel ekibi, iş makineleri ile başarılı bir şekilde devam ettiği yıkım çalışmalarında, büyük mesafe kaydetti. Çalışmaları yakından takip eden firma sorumlusu Rahmi Gündem, firmaları ve hastane binası yıkım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"İLİMİZE HİZMET ETMEKTEN ONUR VE GURUR DUYUYORUZ"


İş adamı Gündem, ilin tüm ilçelerine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Özgündem aile şirketi olarak biz, kalite ve güvencenin adresiyiz. Aydın'ımızın güzelleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. 34 yıllık firmamızın faaliyet alanında nakliyat, hafriyat, müteahhitlik ve kum işleri ile yer almakta. Eski binaların yıkım çalışmalarında görev alıyoruz, bu binalardan çıkan demirlerin geri dönüşüme kazandırılması için de mücadele ediyoruz. İlimize hizmet etmekten, İncirliova’mıza faaliyet göstermekten onur ve gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

"İSTİHDAM OLUŞTURUP, DESTEK ÇIKIYORUZ"


4 ortak olarak hastane eski binası ile birlikte sağlık ocağı ve konut yıkım işi ihalesini aldıklarını dile getiren Rahmi Gündem, "Devletimizin açmış olduğu ihaleye girdik. İhale sonucunda aldığımız sağlık ocağı ve konut yıkım işini hep birlikte yaptık. Sırada hastane binamız var. Profesyonel ekibimiz, hastane binamızın yıkımına da iş makineleri ile sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Allah nasip ederse bu işi de 15-20 gün içinde tamamlayacağız. Yaptığımız bu yıkım çalışmaları sırasında en az 12 kişiye istihdam oluşturup, destek çıkıyoruz. Bu anlamda da mutluyuz" dedi.