Didim’in en gözde koylarından olan 2,5 halk koyu manzarasıyla müşterilerinin büyük beğenisini toplayan ve yenilenen yüzüyle yeniden faaliyete geçen 'Didim Çapari Balık', 1 Temmuz Perşembe günü saat 19.00’da resmi açılış töreni yapacak. Didimli iş insanları Aslan Balakan, Şahin Bor ve Sedat Kara ortaklığıyla hizmet veren Didim Çapari Balık, sabah kahvaltısı hizmetini de müşterilerine sunuyor. Bol çeşit ve sınırsız çay ikramıyla sabah kahvaltısı veren işyeri, öğle ve akşam ise taze balık çeşitleriyle müşterilerini bekliyor. Sınırsız meze çeşitlerinin yanı sıra alkollü ve alkolsüz içeceklerin sunulduğu Çapari Balık'ta çocuklar için oyun grupları da yer alıyor.

KONSERLERLE MÜŞTERİLERİNİ MEST EDECEK

Resmi açılış yapacak olan 'Didim Çapari Balık', yaz sezonunda bir çok ünlü ismi de müşterileriyle buluşturacak. Etkinlikler kapsamda 3, 10 ve 30 Temmuz ile 14 Ağustos’ta Ulvi Karakış, 3 Temmuz’da Ömer Danış, 10 Temmuz’da Tuğçe Kandemir, 30 Temmuz’da Mustafa Keser ve 14 Ağustos’ta da Coşkun Sabah işyerinde sevenleriyle buluşacak.

DENİZ MANZARASI EŞLİĞİNDE GÜZEL BİR GECE FIRSATI

İlçeye kaliteli ve nezih bir işyeri kazandırdıklarını belirten Didim Çapari Balık’ın ortakları Aslan Balakan, Şahin Bor ve Sedat Kara; "1 Temmuz’da tüm dostlarımızı açılışımıza bekliyoruz. Yenilenen yüzümüzle kaliteli ve ferah bir mekan yarattık. Sezon da güzel sanatçıları işletmemizde ağırlayacağız. Rezervasyon yaptırarak ta bu güzel gecelere katılabilirler. Deniz manzarasında güzel bir gece geçirmek isteyenleri bekliyoruz” diye konuştular.