Son model araçları ve dinamik eğitmen kadrosuyla Mart ayı itibariyle ilk kursiyerlerini kabul eden Özel Kuyucak 7 Eylül Sürücü Kursu, ilk kayıt yaptıran 15 kursiyerinin tamamının yazılı sınav ve direksiyon sınavında başarılı olmasıyla kursiyerlerinin tamamını ehliyet sahibi yaptı. İlk kursiyerler ehliyetlerini almaya hak kazanırken daha sonra kayıt yaptıran 4 ayrı grupta da eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiği bilgisi verildi.
Beş Eylül Mahallesi Atatürk Caddesi No: 1416’da bulunan 7 Eylül Sürücü Kursu, Kuyucak merkezin yanı sıra mahallelerden ve çevre ilçelerden ilgi görürken kurs işletmecisi Nilgün Koruk, “Kuyucak halkımızın bizlere olan teveccühüne teşekkür ediyoruz. Ehliyet sahibi olan ilk grubumuzu tebrik ederken daha sonra kayıt yaptıran kursiyerlerimize de sınavlarında başarılar diliyorum” dedi. Kursiyerlerden Gülşah Baycın, “Başlamadan önce öğrenebilir miyim acaba diye tereddütlerim vardı. Sosyal medya hesabından görerek 7 Eylül Sürücü Kursu ile tanıştım. İlk görüşmemizden itibaren inanılmaz rahatlattılar. Çok çok ilgilendiler. Her konuda yardımcı oldular. Ben de başlamaya karar verdim. Derslere başladık. Gayet güzeldi. Teorik ve direksiyon dersleri gayet faydalı geçti. Araçlarımız zaten çok iyi. Herkese tavsiye ederim” dedi. Ahmet Altınöz ise, “Güzel bir eğitim süreci geçirdik. Ehliyet almaya hak kazandık. Mutluyum. Herkese tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

KURSİYER ODAKLI EĞİTİM ANLAYIŞI


Kuyucak’ta bir ihtiyaç olduğunu düşünerek burada sürücü kursu açmaya karar verdiklerini ifade eden Nilgün Koruk, “Bir yıl öncesinden fizibilite çalışmalarına başladık. Kuyucak’ta ihtiyaç olduğunu gördük. Gerekli işlemlerin ardından Mart ayında ilk kurslarımıza başladık. 34 saatlik teorik eğitimlerin tamamlanmasının ardından direksiyon eğitimlerine geçildi. Nisan ayındaki yazılı sınavın ardından 13 Haziran’da direksiyon sınavımızı yaptık. Kursiyerlerimizin tamamı başarılı oldu. Eğitmen kadromuzu oluşturan Sevilay Salar, Rıdvan Metinler, Hatice Özkan, Serkan Özkan’la son model araçlarımız ve kaliteyi önde tutan kursiyer odaklı eğitim ve hizmet anlayışımızla Kuyucaklıların ve ehliyet almak isteyen herkesin hizmetindeyiz. Bizlere 0850 217 4640 nolu telefondan ulaşabilirsiniz” dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ EHLİYET


7 Eylül Sürücü Kursu olarak eğitimin her kademesini önemsediklerini ifade eden Nilgün Koruk, Kuyucak’taki başarılı öğrencileri ödüllendirmek için bir çalışma başlattıklarını ifade etti. Bu konuda bilgi veren Koruk, “Kuyucak’taki lise düzeyindeki okullarımızda eğitim gören ve mezuniyet ortalamasında ilk 3’e giren öğrencilerimizi kontenjandan faydalandırarak her ay bir öğrenciyi ücretsiz ehliyet sahibi yapacağız. Okulunu derece ile bitiren öğrencilerimizi 7 Eylül Sürücü Kursu olarak biz de bu şekilde ödüllendireceğiz" dedi.