Aydın genelinde olduğu gibi Karacasu’da güçlü bir yapı oluşturulduğunun altını çizen Sarı, “Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetine tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın ve Karacasu’da da en iyi şekilde sahip çıkacağız” dedi. BBP Ege İllerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı’yı ilçe girişinde, BBP Aydın İl Başkanı Saim Özyürek, BBP Karacasu İlçe Başkanı Nuri Kısa, BBP Nazilli İlçe Başkanı Yaşar Dokumacı, BBP Kuyucak İlçe Başkanı Muhammet Akdağ, Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan, Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Mutlu Adak, BBP Karacasu İlçe Başkan Vekili Bülent Eriklioğlu, BBP Karacasu Kadın Kolları Başkanı Ezgi Kocaköse, BBP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Sibel Nalbatoğlu, Alperen Ocakları Nazilli İlçe Başkanı Alperen Kılıç, Alperen Ocakları Karacasu Başkanı Ömer Şavk, Alperen Ocakları Karacasu Başkan Vekili Aydın Turan ile il ve ilçe teşkilatı parti yöneticileri karşıladı. İlçe girişindeki çiçek takdimi ve selamlaşmanın ardından ilçe teşkilat binasına geçildi. Burada partililer kendilerini tek tek tanıtırken ardından partililerle sohbet edildi. Daha sonra partililer Kahvederesi Yaylası’na geçip ilçenin doğal güzelliklerinin yakından gördü.

“YAZICIOĞLU’NUN EMANETİNİ İKTİDAR YAPACAĞIZ”

İlçe teşkilat binasında partililere hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Sarı, “4 yaşında babamın kucağındayken Muhsin Yazıcıoğlu’yla fotoğrafım var ve o günden bu yana 28 yıldır Alperen Ocakları teşkilatı içerisindeyim. Alperen Ocakları lise teşkilatı, lise okul başkanlığı, ortaöğretim başkanlığı, Azerbaycan Alperen Ocakları Kurucu Genel Başkanlığı, Denizli İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Genel Başkanlığı görevlerinde bulundum. Son olarak Genel başkanımızın takdiri ile BBP MKYK üyeliğine seçildim. 2018’de Cumhur İttifakı’ndan Milletvekili adayı oldum. 2 yıldır da BBP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’ndan aldığımız bu sancağı Allah’ın izniyle partimizin emanetçileri olarak iktidar yapacağımıza inancımız ve güvenimiz sonsuz. Partimiz ilerleyen dönemde Muhsin Başkanın emanetine yakışan bir biçimde Türk milletine hizmet etmeyi sürdürecektir. Allah razı olsun” dedi.

“KARACASU’DA GÜÇLÜ BİR YAPI VAR”

Sözlerini sürdüren Sarı, “Burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı onur duydum. Aydın’da teşkilatlarımız zayıftı. İl Başkanımız Saim Özyürek’in göreve gelmesinin ardından Nazilli’den Ergün Kocaesgi Başkanımız ve Yaşar Dokumacı Başkanımız, Karacasu’da Nuri Kısa Başkanımızın, Kuyucak’ta Muhammet Başkanımızın çabalarıyla güzel bir konum almasıyla Aydın’da ciddi bir ivme kazandık. Ben de 2018 yılında Aydın’da Cumhur İttifakı’nda 6. sıra adayıydım. Bu sebeple Aydın’ı yakından biliyorum. Şu an 17 ilçenin 15’inde teşkilatlanmayı tamamladık. Kalan 2 ilçede de teşkilatlanarak Aydın’ın tamamında güçlü ve dinamik bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde BBP olarak Aydın’da adımızdan söz ettirerek merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’ndan emanet kalan bu sancağı güçlü bir şekilde temsil edeceğiz. BBP olarak 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın içinde kendi ad ve amblemimizle olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yine Cumhurbaşkanı adayımız. En az bir milletvekili çıkarmak için çabalıyoruz. Seçime daha 2 sene var ama biz Büyük Birlik Partisi olarak 2023’ü hedefleyerek çalışıyoruz. Güçlü, birbirini seven, aile olan bir yapı haline geldik. Toplantılarımızı Aydın’ın diğer ilçelerinde de sürdüreceğiz. Nuri Başkanımız ilçede güçlü ve enerjik bir yapı oluşturmuş. Karacasu Belediyesi Yedek Meclis Üyesi Bülent Eriklioğlu’na da ayrıca teşekkür ederim. Biz BBP Genel Merkezi olarak tüm teşkilatlarımızın sonuna kadar yanındayız” dedi.

GÜNEY SEÇİMLERİNİ HATIRLATTI

Konuşmasında Güney seçimlerini da hatırlayan Sarı, “Biliyorsunuz Afyon Güney ilçesinde bir seçim oldu. Seçime 12 aday katıldı. AK Parti ve BBP başa baş yarıştı. Sahada AK Parti ile centilmence bir yarışımız oldu. Yüzde 32’lik bir oy oranı ile ikinci parti olduk. Anadolu insanı, BBP'yi anketlerde göstermeyen anket firmalarının gözüne bu oy oranını soktu. Partimizin sempati oranı çok yüksek bunu da sandığa yansıtacağız. Partimizin hak ettiği yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

KISA: “ONUR DUYDUK”

Genel Başkan Yardımcısı Sarı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Karacasu İlçe Başkanı Nuri Kısa, “Bugün partimizin gücünü en iyi şekilde görme fırsatı elde ettik. Yanımızda olan tüm il ve ilçe mensuplarına teşekkür ederim. İlçemiz Karacasu’da yeni yapılanan bir teşkilat olmamıza rağmen kalabalık bir ekiple enerji içerisinde Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin kıymetli yardımcısı Ahmet Tarık Sarı’yı ilçemizde ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Allah utandırmasın. İlçemize ve partimize layık olmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. Öte yandan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı’nın ziyareti öncesi İl Başkanı Saim Özyürek beraberindeki partililerle Karacasu’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.