CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, yaptığı basın açıklaması ile AK Parti hükümetini eleştiri yağmuruna tuttu. CHP'li Alptekin, “Yaklaşık 1.5 yıldır memleketimizin kıvrandığı pandemi illeti yetmezmiş gibi AKP iktidarının yıllardır yürüttüğü başarısız politikalar neticesinde esnafımızın, çiftçimizin, çalışanımızın içine düştüğü cendere her geçen gün daha çok boğuyor, yaşam hakkı vermiyor” dedi.

"DEMİRÖREN'E KIYAK KREDİ VER, MİLLETE İCRA GÖNDER"


Alptekin, “128 milyar doların nerede olduğunu açıklayabilmekten aciz hükümet; şimdi de ona buna verilip, geri ödenmediği iddia edilen 750 milyon doların akıbetini açıklayamıyor.Bu memleketin berberi, bakkalı, fırını, manavı yani küçük esnafı sizin kıyak kredilerinizden daha mı kıymetsiz? Paket servisle kasasına günde 30-40 lira sokmaya çalışan esnafımızın evde aş bekleyen evladı, sizin çevrenizdekilerden daha mı az hak ediyor gülmeyi, mutluluğu?” diye konuştu.

“YAŞAM HAKKI VERMİYOR”


AK Parti iktidarının sonunun geldiğini öne süren Alptekin, şunları kaydetti: “Yaklaşık 1.5 yıldır memleketimizin kıvrandığı pandemi illeti yetmezmiş gibi AKP iktidarının yıllardır yürüttüğü başarısız politikalar neticesinde esnafımızın, çiftçimizin, çalışanımızın içine düştüğü cendere her geçen gün daha çok boğuyor, yaşam hakkı vermiyor."

"128 MİLYAR DOLARDAN SONRA ŞİMDİ DE 750 MİLYON DOLAR ÇIKTI"


Alptekin, "Daha 128 milyar doların nerede olduğunu açıklayabilmekten aciz hükümet; şimdi de ona buna verilip geri ödenmediği iddia edilen 750 milyon doların akıbetini açıklayamıyor. Siz de biliyorsunuz iktidarınızın sonunun geldiğini. Artık geri dönüşün olmadığı. İnsanlarımızın; çiftçimizin, esnafımızın, emeklimizin ve bu ülkenin umudu gençlerimizin gidiş biletinizi zaten kestiğini. Sonunuzu geciktirmek için nafile uğraşınızı bir kenara bırakın. Bırakın da ülkenin dümenine artık, ehliyeti ve liyakati olan millet ittifakı geçsin. Nazilli çarşı esnafı yıllar sonra bayram etsin. Nazilli’ye, Aydın’a, tüm ülkemize, yerel iktidarımızdan sonra kesintisiz bayram gelsin. Emekçimiz artık emeğinin hakkını alsın." ifadelerini kullandı.