Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aydın Yıldızspor’un başarılı antrenörü Mehmet Öztürk, görevi bıraktı. Sosyal medya hesabından görevini bıraktığını açıklayan Öztürk, şu ifadeleri kullandı: “Yıldızspor kulübüyle çıkmış olduğumuz yolda hedef olarak profesyonel lig belirlemiştik.Süper amatörde ve bal liginde mütevazi bütçelerle Aydın lı futbol severlere seyir zevki yüksek maçlar izlettiğimizi düşünüyorum.”

“GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU İLAN EDİLDİK”

BAL’da ilk sezonda ekonomik bir takım kurduklarını kaydeden Öztürk, “Bizden çok daha büyük bütçelere kurulan takımlara üstünlük sağlayarak sezonu üçüncü sırada tamamladık. Kulüp yöneticileri ve futbol severler tarafından oynadığınız futbol beğenildi gönüllerin şampiyonu ilan edildi. Çevremdeki herkes başarılı olduğumuzu düşünse de BAL’da başarı kıstası bir üst lige çıkmak, oynadığın oyun o zaman anlam kazanıyor. Kısacası ligin sonunda profesyonel lige çıkmayan tüm takımlar kaybetmiş oluyor.” dedi.

“HAKKIM HELAL OLSUN”

Sezon başında şampiyonluk parolasıyla bir takım kurduklarını ifade eden Öztürk, “Gerçekten ince eleyip sık dokuyarak hem karakterli hem de kaliteli oyuncularla anlaştık. Bence şampiyonluğa çok yakın bir takımdı. Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı ligler başlatılmayınca herkes gibi bizimde motivasyonumuz kayboldu. Gelinen noktada 10 ay gibi uzun bir süre çalışmış olmamıza rağmen lige katılmama ve küçülmeye gidilme kararını saygıyla karşılıyor belirlenen yeni hedefler doğrultusunda daha genç teknik adamlarla çalışılması gerektiğini düşünüyorum. Mehmet Öztürk olarak bir kulüpte çalışırken maddi tatminden daha fazla manevi tatmin yaşamanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Benim için manevi tatmin oynattığım oyunun önce beni daha sonra müsabakayı izleyen herkesi tatmin etmesinin yanında sezon sonu geldiğinde şampiyonluğu getirmesi gerekir. Ancak o zaman manevi tatmine ulaşacağıma inanıyorum. Bu düşüncelerle Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan ve yönetim kurulunun bugüne kadar şahsıma vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eder belirlenen yeni hedeflerinde başarılar dilerim varsa benim hakkım helal olsun herkesin de bana hakkını helal etmesini isterim.” diye konuştu.