Aydın’ın İncirliova ilçesinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, açıklamalarda bulundu. Açıklamasında esnaf ve sanatkarın zor günler geçirdiğini dile getiren İYİ Partili Alak, birden çok yönetim kurulu üyeliği sıfatı ile yüksek ücretlerle maaş ve huzur hakkı adı altında gelir elde ettiği duyumunu aldıkları kişileri de eleştirdi.

“ESNAF VE SANATKAR YETERLİ DESTEĞİ BULAMADI”

Dünya ve Türkiye’de ekonomik kriz ve pandemi koşullarında zor günler yaşadıklarını kaydeden Başkan Alak, “Böylesi bir ortamda esnaflarımız, üreticilerimiz yaşadıkları ekonomik kriz ve pandemi nedeniyle ayakta kalmaya çalışıyor. Hükümet tarafından yeterli desteği bulamayan esnaf ve sanatkârlarımız ya dükkanlarını kapatıyor ya da borç batağında bankalarda icralık oluyorlar. İYİ Parti olarak mevcut AK Parti hükümetinin yetersiz tedbirlerle oldubittiye getirerek duruma razı olmalarını öğütledikleri bu dönemdeki yanlışlarını söylerken çözümlerini de birer birer anlatıyoruz. Türk Milletimiz adına konunun takipçisi oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“CENAB-I HAK SİZLERE VİCDAN VERSİN”

Seçimlerde yolsuzluklarla, yoksullukla ve yasaklarla mücadele vereceğini ifade eden AK Parti’nin bugün gelinen noktada bunlarla mücadele yerine daha da arttırdığına şahit olduklarını söyleyen Alak, “Emekli ve asgarî ücretli çalışanlar yaşam mücadelesi verirken, yandaşların birden çok yönetim kurulu üyeliği sıfatı ile yüksek ücretlerle maaş ve huzur hakkı adı altında gelir elde ettiklerini duyuyoruz. Ballı kaymaklı yönetim kurulu üyeleri birden fazla aldıkları yüksek maaşlar konusunda vicdanlarında rahat mı acaba? Evdeki ailesine çocuğuna ekmek götüremediği için canına kıyan babaların vicdanlarda açtığı yaralar daha tazeyken her geçen gün ballı maaşların gün yüzüne çıkmasıyla daha da kahroluyoruz. Cenabı-hak sizlere vicdan versin. Bu haksızlıklar karşısında İYİ Parti olarak Türk Milleti’ne yapılan bu ayıbı ve vicdansızlığı her yerde haykıracağız. İYİ Parti olarak Türkiye’de tüyü bitmemiş yetimin hakkını ve mazlumun savunucusu olmayı kendimize bir görev, Türk Milletimize karşı da sorumluluk addediyoruz.” şeklinde konuştu.