Aydın’ın Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi’ndeki Torlak mevkiinde hizmet veren Areftek Pamuk Pide Salonu’nun işletmecisi Arif Kocagöz’ün ‘mutluluk hareketi’ adını verdiği kampanyası devam ediyor. Aydın’ın ilk pide ustalarından olan babası Mustafa Kocagöz’ün mesleğini devam ettiren Kocagöz, Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Satışa sunduğu pide ve ızgara çeşitlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ikram eden Kocagöz, şimdi de askıda Ramazan Pidesi kampanyası başlattı. Pide ve ızgaranın ardından askıda Ramazan Pidesi kampanyası başlatan Kocagöz, muhtarların belirlediği ihtiyaç sahibi vatandaşlara hayırseverlerin desteğiyle ücretsiz Ramazan pidesi ikram edecek.

“HER EVE RAMAZAN PİDESİ GİRSİN”

İhtiyaç sahibi vatandaşlara imkanı elverdiği sürece destek olmak istediğini ifade eden Kocagöz, “İşletme olarak ‘mutluluk hareketi’ adını verdiğimiz bir kampanyayı hayata geçirdik. Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla pide ve ızgara çeşitlerimizi ücretsiz ikram ettik. Bu askıda pide ve ızgara kampanyamız devam ediyor. Bu kampanyamızın yanı sıra şimdi de askıda Ramazan pidesi kampanyamızı hayata geçirdik. Efeler’in tüm mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan pidesi dağıtacağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı muhtarlarımız belirliyor. Elimizdeki listeye göre Ramazan pidesini hayırseverlerimizin desteğiyle mahalle mahalle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ikram edeceğiz. Ramazan ayı boyunca kampanyamız devam edecek. Kampanyamızla her eve Ramazan pidesi girecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz.” diye konuştu.

“İYİLİK KÖPRÜSÜ KURDUK”

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek isteyen hayırseverlere işletme olarak destek olduklarını belirten Kocagöz, “Hayırsever vatandaşlarımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak istiyor. Bu askıda kampanyamız sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan pidesini evlere götürüp teslim ediyoruz. Bu ürünlerin ücretini ise hayırsever vatandaşlarımız ödüyor. Böylelikle hayırsever vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi aileler arasında adeta bir iyilik köprüsü kurduk. İhtiyaç sahibi vatandaşların karnını doyurmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, bizimle iletişime geçerek yardım edebilirler. Hayırsever vatandaşlarımızın belirlediği adreslere de ürünleri götürerek teslimini gerçekleştiriyoruz. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında tüm vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

CUMA MAHALLESİ’NDEKİ YENİ ŞUBEDE HALK PİDE UYGULAMASI

Güzelhisar Mahallesi’ndeki şubelerinin yanı sıra Cuma Mahallesi’ne yeni bir şube açacaklarını dile getiren Kocagöz, “Bu yeni şubemizi önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Bu şubemizde ise herkesin kıymalı pide başta olmak üzere tüm pide çeşitlerini, lahmacun ve kilo et çeşitlerini tüketmesi için fiyatta büyük bir indirim uygulayacağız. Vatandaşlarımız piyasadaki ücretinin yarı fiyatına pide, lahmacun ve kilo et çeşitlerini tüketecek. Amacımız herkesin pide tüketmesi. Bu uygulamamıza halk pide adını verdik. Yeni şubemizde de mutluluk hareketimiz devam edecek. Halk pide kampanyamızla Aydın’da pide yemeyen vatandaşımız kalmayacak.” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZ ESNAFA SAHİP ÇIKSIN”

Pandemi döneminde zor günler geçiren esnafa destek vermeleri yönünde vatandaşlara çağrıda bulunan Kocagöz, “Esnafımız pandemiden dolayı işletmelerini hafta sonu kapatmak zorunda kaldı. Paket servisiyle geçimlerini sağlamaya çalışıyorlar. Kazançları normal şartlara göre yüzde 50’nin üzerinde azaldı. Zor günler geçiren esnafımıza vatandaşlarımızın destek olmasını istiyorum. Bu anlamda vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Lütfen, esnaf arkadaşlarımızdan alışveriş yapın ve onlara destek olun. Esnaf, toplumun direğidir. Esnafımızdan yapacağınız alışverişler bu dönemde onlar için çok daha kıymetli olacak. Ayrıca pandemi döneminde fedakarca çalışan sağlık, polis ve asker başta olmak üzere tüm çalışanlarını yürekten tebrik ediyorum. Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.