VelaShape, selülit görünümünü ve bölgesel zayıflamaya yönelik güvenli, FDA onaylı, invazif olmayan bir vücut şekillendirme prosedürüdür. Velashape, cilt gevşekliğini, hacmini azaltan ve genel cilt dokusunu iyileştiren kızılötesi + çift kutuplu radyo frekansı enerjisi ve vakumun bir kombinasyonudur. VelaShape kollar, uyluklar, karın, kalça ve basenlerde kullanılabilir. VelaShape, vücut kitle indeksi (BMI) 30'dan az ve hafif ile orta derecede selülitle sağlıklı bir kilodaysanız en iyi sonucu verir. Ayağa kalktığınızda cildinizde biraz çukurlaşma veya "portakal kabuğu" görünümü varsa, o zaman mükemmel bir aday olabilirsiniz.
NEDEN VELASHAPE?
  • Gevşek cildi sıkılaştırır ve sıkılaştırır
  • Selüliti azaltır
  • Vücut şekillendirme
  • Cilt dokusunu iyileştirir
  • Hızlı tedavi süresi
  • İnvaziv Olmayan
  • İyileşme süresi yok
  • Bölgesel zayıflama destekçisi
Velashape Nasıl Çalışır? Velashape 3, BiPolar Radyofrekans (RF), Kızılötesi Işık Enerjisi, ayrıca Vakum ve Mekanik Masajın kombinasyonunu içerir. Bölgesel yağ hücrelerini ısıtmak, parçalamak ve ölü yağ hücrelerini doğal yoldan atmak için vücudun metabolizmasını tetiklemek prensibine göre çalışır. BiPolar Radyofrekans ve Kızılötesi Işık Enerjisi, cildin altındaki yağ hücrelerini ısıtırken, Vakum ve Mekanik Masaj için özel olarak tasarlanmış silindirler, ısı enerjisinin güvenli ve etkili bir şekilde iletilmesi için cilt yüzeyini yumuşatmaya yardımcı olur. Bu işlem yağ hücrelerini parçalar ve çözer. Her hasta benzersiz dir ve her vücudun kendine özgü yönleri vardır. Bu nedenle bireysel sonuçlar hastadan hastaya değişir. Nihai sonuç, tedavi edilen alanın çevresinde bir azalma ve minimum 4 tedavi seansı kadar az bir sürede cilt yüzeyinin genel olarak daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasıdır. Hastaların %60'ı ilk seanstan hemen sonra ciltlerinin daha pürüzsüz ve sıkı olduğunu fark eder. Bu tedaviyi gören hastaların çoğu, onu rahat ve derin bir tedavi süreci olarak tanımlar.
VelaShape'den Sonra Ne Tür Sonuçlar Bekleyebilirim? Velashape prosedürünü uyguladıktan sonra cildinizin yüzeyinin giderek daha pürüzsüz ve sıkılaştığını göreceksiniz. Benzer şekilde, zamanla, tedavi edilen alanların çevresinin de azaldığını fark edeceksiniz. Bu prosedürün sonuçlarının hemen olmadığını ve açıkça görünür hale gelmesinin biraz zaman aldığını unutmamalısınız. Sonuçlar Ne Kadar Sürer? Takip Tedavileri Gerekli mi? Velashape'in şaşırtıcı sonuçları, tüm kursu tamamladıktan sonra en az iki yıl sürer. Ancak sonuçları korumak istiyorsanız her üç ayda bir takip etmeniz gerekir. Ayrıca Velashape 3 prosedürünün sonuçlarını korumak için sağlıklı beslenme şarttır. Tedavi, etkilenen bölge başına yaklaşık 30 -45 dakika süreyle gerçekleştirilir ve işlem sırasında yaşanacak herhangi bir rahatsızlık yoktur. Velashape Güvenli mi? Velashape, FDA tarafından onaylanmış, risksiz ve tamamen güvenli bir prosedür olarak kabul edilir. Ayrıca tüm cilt tipleri ve tonları için uygundur ve tedavi bölgesini çevreleyen alanları etkilemez veya bunlara zarar vermez.
VelaShape 3 kalıcı mı? Velashape 3'ün sonuçları oldukça uzun süreli olabilir, genellikle 2 yıl takipsizdir. Bununla birlikte, uygun bakımı alırsanız, yani düzenli takiplere giderseniz ve ne yediğinizi izlerseniz, sonuçları uzatabilirsiniz. Özel Quartz Poliklinik Web Site: https://www.quartzclinique.com/ TEL: +90 212 241 46 24 Facebook  :@quartzclinique Instagram :@quartzclinique YouTube: Quartz Clinique