Olay, Efeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi 510 Sokak'taki apartmanın girişinde meydana geldi. Aydın Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan bir çocuk annesi Necla Demirbaş, ilk eşinden 5 yıl önce ayrıldıktan sonra geçen yıl kuruyemiş fabrikasında çalışan Olgun G. ile nişanlandı. Necla Demirbaş, aralarında çıkan tartışma nedeniyle Olgun G.'den ayrıldı. Edinilen bilgiye göre, 8 ay önce ayrıldığı Necla Demirbaş ile tekrar barışmak isteyen Olgun G, bu teklifini geri çeviren genç kadını ölümle tehdit etmeye başladı. Aldığı tehditler nedeniyle genç kadın, mahkemeye başvurup eski nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

Bu durumu hazmedemeyen ve kıskançlık krizine giren Olgun G., eski nişanlısına evinin önünde pusu kurdu. Olgun G., babasının arabayla çalıştığı hastaneden alıp evine getirdiği Necla Demirbaş'a, evinin bulunduğu apartmanın kapısının önünde kurşun yağdırdı. Tabancadan çıkan kurşunlardan 4'ü vücuduna isabet eden talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, Olgun G. aynı tabancayla sokak ortasında kafasına tek kurşun sıktı.

KALP MASAJI İLE HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ AMA KURTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbi duran Demirbaş'ın olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kalp masajı ile kalbi yeniden çalıştırıldı. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Dehşet saçan Olgun G. ise Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olgun G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.