İYİ Parti Milletvekili Sezgin deyim yerindeyse Karacasu’ya çıkarma yaptı. İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Durmuş Kural, Aydın İl Teşkilat Başkanı Turgay Akgüller, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Şakru’nun eşlik ettiği Aydın Adnan Sezgin’i parti binasında İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Küpelioğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Deliktaş, Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı. Ziyarette ayrıca İYİ Parti’ye üye olan yeni isimlere parti rozetleri Sezgin tarafından takıldı. Parti binasında gerçekleştirilen sohbetin ardından CHP İlçe Teşkilatı ziyaret edildi. İYİ Parti heyetini CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Üvez ve çok sayıda partili karşılarken hoş sohbet ve samimi bir havada geçen ziyarette karşılık iyi dilekler iletildi.

ESNAFLAR VE DERNEKLER ZİYARET EDİLDİ


Karacasu Esnaf Odası Başkanı Sefa Töz’ün ziyaret edilmesinin ardından Gümüş Kahvesi’ndeki muhtarlar toplantısına geçildi. Burada Karacasulu muhtarların sorun, talep ve beklentilerini dinleyen Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve İlçe Başkanı Ali Küpelioğlu, sorunları not edip gerekli mercilere ileteceklerini söyledi. Muhtarlarla uzun bir süre devam eden toplantının ardından sanayi ve çarşı esnafı ziyaret edildi. Esnafların sorunlarını dinleyen Sezgin ve beraberindekiler, sanayi çay ocağındaki molanın ardından Engelliler Derneğini ziyaret etti. Burada derneğin faaliyetlerini dinleyen Sezgin, ilçenin en aktif derneği olan Engelliler Derneğini tebrik etti. Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Dilmen, engelli asansörü bulunan bir engelli aracına ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Ayrıca evlerinde günlük ihtiyaçlarında kendilerine yardımcı olacak bir yapılanmanın oluşturulması gerekliliği bir kere daha hatırlatıldı.

TÜRKİYE İYİ YÖNETİLMİYOR”


Yemek molasının ardından Yaykın Mahallesine geçildi. Burada muhtar ve mahalle halkı ile bir araya gelen Sezgin ve beraberindekiler sorunları dinledi. Ziyaret hakkında konuşan Sezgin, “Karacasu ziyaretimiz benim çok önem atfettiğim bir ziyaretti. Sayın Başkanımız, hocamız sayesinde mükemmel bir program dahilinde Karacasu’yu ziyaret ettik. Esnaflarla görüştük. Sanayi esnaflarını dinledik. Sivil toplum kuruluşlarıyla temasımız oldu. CHP il binasını ziyaret ettik. Karacasu’da gördüklerim, Karacasulu hemşehrilerimin bana aktardıkları, daha önce Aydın merkezinde ve diğer ilçelerinde yaptığım ziyaretlerde dinlediğim şikayetlerle hemen hemen aynı. Maalesef Türkiye güçlü potansiyeline rağmen iyi yönetilemiyor” dedi.

SORUNLARI DİNLEDİK


Özellikle çiftçi ve esnafın çok zor durumda olduğunu dile getiren Sezgin, “Emeği ile çalışmaya hazır insanlarımız iş bulamıyor. Benim tuhafıma giden, bu kadar zengin potansiyeli olan Aydın gibi bir vilayette insanların bu denli şikayetçi olması. Bu ülkemizin ne denli kötü yönetildiğini gösteriyor. Aydın’daki bu şikayetler Türkiye çapındaki şikayetlerle özdeş. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Ön gördüğümüz çözümleri de ifade ettik. Bu çözüm yollarını vatandaşlarımızla karşılıklı olarak değerlendirdik. Partimize, bana, Sayın başkanımıza gösterilmiş olan teveccühten dolayı çok memnunum. Covid döneminde hemşehrilerimizle manevi bir kucaklaşma gerçekleştirdik. Bu imkanının en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlayan Ali hocamıza ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

“İLÇEMİZE İVME KAZANDIRDI”


İlçe Başkanı Ali Küpelioğlu ise, “Biz Aydın Milletvekilimiz Sayın Adnan Aydın Sezgin ve il yönetiminin ziyaretlerinden oldukça memnunuz. Hem ilçe teşkilatımıza bir ivme kazandırdı, bir moral verdi. Hem de sivil toplumla, muhtarlarımızla, esnaflarımızla bütünleşmek için bir fırsat verdi. Seçim olsun olmasın bir siyasi parti olarak vatandaşa hizmet yolunda tüm olanaklarımızı kullanmak istiyoruz. Muhtarlarımızdan su ve yol sorunu ile ilgili şikayetler geldi. Engelliler Derneğimizin tekerlekli sandalyelerle binebilecekleri imkanı bulunan asansörlü bir araç ihtiyacı dile geldi. Son derece insani bir ihtiyaç. Son derece hak veriyoruz. 3-5 kişi kullanacak gibi gerekçelerin arkasına sığınılmamalı. Engellilerimizin bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Bu konuda da elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.