İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti merkezinde basına kapalı toplantı düzenleyen milletvekilleri, daha sonra Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etti. Belediye meclis salonunda toplantı düzenlenirken ilk konuşmayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yaptı. "Yerel yönetimlerin başarısı, genel yönetimlerin başarısıdır" diyerek sözlerine başlayan Tuncel, "Genel yönetime geçen yol yerel yönetimden geçmektedir. 2023 yılında Millet İttifakı iktidar olacak ve ülkemiz rahat bir nefes alacaktır. Milletvekillerimize, belediye başkanı arkadaşlarımıza, örgütlere çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇOK İYİ SEÇİM ÇALIŞMALARI YAPTIK"


İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ise, "Burada bulunmaktan oldukça mutluyum. Söke,Millet İttifakı'nın somut ve cisimleşmiş ifadelerinden biridir. Söke’mizde seçim döneminde Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikle çok iyi seçim çalışmaları yaptık. Bu iş birliğimizi en olumlu bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmek birinci hedefimiz. Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız, milletvekilimiz aynı zamanda Milas ilçemizden olması nedeniyle hemşehrimize Söke’mize yapmış oldukları ziyaretleri nedeniyle hoş geldiniz diyorum. Partimize ve Söke Belediyemize ziyaretlerinin iki anlamı var. Söke Belediye Başkanımıza da kabul ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi.

"KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ"


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergün de yaptığı konuşmasında, şunları kaydetti: "Hemşehriniz olmam benim için mutluluk vericidir. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak, CHP Yerel Yönetimler Başkanlığı ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Seçimlerde CHP ile birlikte ittifak yaptık ve bunun sonuçları bizlere olumlu yansıdı. Söke ilçemiz de bu başarılı çalışmalarımızın örnek olacak bir ilçesidir. Bu ziyaretimizi bir nevi teşekkür ziyareti, bir de komşuluk ve hemşehrilik ziyareti olarak kabul etmenizi istiyorum.’’