Aydın’ın Söke ilçesinde çalışmalarını sürdüren Söke Genç İş İnsanları Derneği’nin (SÖGİAD) 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Lima Restaurant'ta gerçekleşen genel kurul toplantısında 41 üyesi bulunan 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren SÖGİAD'ta Başkan Mustafa Korhan Taşkın, görevini Burak Semerci'ye devretti.

"HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIM"

Fahri üye ağabeyleri gibi kendisinin de göreve her zaman hazır olduğunu söyleyerek görevi devreden Mustafa Korhan Taşkın; "Benim için bugün önemli bir gün, hem başkanlığım hemde aktif dernek üyeliğim son buluyor. Dernek devam ettikçe fahri üye abilerim gibi göreve her zaman hazır olduğumu değerli haziruna bildirmek isterim. Bugüne kadar herhangi bir makam mevki beklentimiz olmadığı için yapılan yanlışlara saygı ve hukuk çerçevesinde itiraz ettik, yapılan iyi işleri takdir ettik. Başkanlığım süresince yanımda olan başta eşim olmak üzere herkese teşekkür ederim. 18. dönem yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dilerim. Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM

Semerci başkanlığındaki SÖGİAD’ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: “Murat Günal, Canan Gündoğdu, Mustafa Saydam, Ahmet Avcı, Sinan Süleyman Bakırcı ve Rafet Göbekli”