Saç estetiği doğal ve güzel bir görüntü elde etmek amacıyla tercih edilir. Planlı bir şekilde yürütülen saç estetiği ile en yeni teknik ve malzemeler kullanılır. Böylece saç dökülmesi ve kaybı yaşayan hastalar saç estetiği ile sağlıklı ve dolgun saçlara sahip olurlar. Saç ekimi saçsız olan bölgeye kişinin kendi vücudundan alınan sağlıklı saç köklerinin yerleştirilmesi olarak tanımlanır. Saç ekimi sırasında genellikle donör bölge olarak belirlenen alan ensedir. Enseden toplanan greftler açık alanlara doğru bir açı ile nakil edilir. İşlemin başarılı bir şekilde ilerlemesi için doktor deneyimi çok önemlidir. Çünkü saç ekim işlemleri kolay gibi gözükse de uzun ve meşakkatli bir uygulamadır. Bu doğrultuda saç ekimi fiyatları da maliyet olarak yüksek olabilir.

Neden Smile Hair Klinik?

Smile Hair Klinik Türkiye’nin göz bebeği İstanbul’da safir saç ekimi yapan en önemli kliniklerden biridir.  Alanında global çapta tanınırlığa sahip olan Dr. Gökay Bilgin ve Dr. Mehmet Erdoğan tarafından yönetilen Smile Hair Klinik’te hastalarının memnuniyeti ön plandadır. Operasyonların tüm süreçleri doktorlar tarafından takip edilir ve operasyona dahil olan her bir ekip üyesi medikal eğitim almıştır. Bugüne dek farklı ülkelerden birçok sayıda hastaya saç ekimi yapılmış ve başarılı sonuçlar alınmıştır. Bir pazarlama aracı olarak ütopik sonuçlar vaat edilmez. Sizin istekleriniz göz önünde bulundurularak olabilecek tüm olası senaryolar önceden anlatılır, ekim yapılacak alanlara siz ile birlikte süreçler ve saç ekimi sonucunu etkileyen faktörler anlatılarak karar verilir. Bu sayede aylarca beklemenin sonunda hayal kırıklığına uğramazsınız. Smile Hair Klinik sağlığınıza önem verir, gelişebilecek bütün komplikasyonlara karşı hazırlıklıdır. Periyodik olarak tüm ekip acil yaşam desteği konusunda tekrarlayan eğitimler alır.

Saç Ekimi

Cerrahi saç estetiği olan saç ekimi hem kadınlar hem de erkekler tarafından talep ediliyor. İlginin her geçen gün artış göstermesi saç ekim yöntemlerini çeşitlendiriyor. Böylece hastanın ihtiyacı doğrultusunda uzman hekim tarafından en uygun yönteme karar verilir. Medikal estetik de yaşanan teknolojik gelişmeler saç ekim işlemlerini de olumlu yönde etkiledi. Bu doğrultuda son dönemlerde yaygın bir şekilde tercih edilen fue ve dhi saç ekimi uygulamaları doğal ve başarılı sonuçlar yaratıyor.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç Ekim işlemleri doktorun belirlediği yöntem doğrultusunda ilerler. Traşlı ya da tıraşsız bir şekilde uygulanan saç ekimi kişiye özel planlanır. Transfer edilecek sağlıklı saç köklerinin alınacağı bölge belirlenir. Doğal bir görüntü elde etmek amacıyla ön saç çizgisi belirlenir ardından lokal anestezi uygulanır. Kontrollü bir şekilde alınan sağlıklı saç kökleri titiz bir çalışma sonucunda kanallara tek tek yerleştirilir. Kişinin ihtiyaç duyduğu grevft sayısına bağlı olarak saç ekimi tek seansta tamamlanabileceği gibi iki seansta sürebilir. Saç ekimi operasyonlarında seans sayısının artması saç ekim fiyatları üzerinde doğrudan etkili olur.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Kişinin saç ekim operasyonlarına uygun olup olmadığını belirlemek amacıyla klinik ortamlarda tahlil ve tetkikler yapılır. Yapılan ön muayene ve incelemeler sonucunda saç ekimine engel olacak rahatsızlığın bulunmaması işlemin gerçekleşmesine yardımcı olur. Saç kaybı ve dökülme problemi yaşayan 20 yaş üzeri tüm bireyler saç ekimi estetiğinden yararlanabilirler. Saç ekimi erkeklere özgü bir uygulama olmadığı için kadınlar tarafından da tercih edilir.

Saç Ekimi Temel Aşamaları

Saç saç ekimi işlemleri bazı aşamalardan meydana gelir. Öncelikle hastalar uygun doktor ve klinik seçiminde bulunurlar. Ardından yapılan ön görüşme sırasında hastanın saç ve deri yapısı detaylı bir şekilde analiz edilir ve hasta operasyon hakkında bilgilendirilir. Hastanın beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak yönteme karar verilir. Daha sonra tek tek toplanan sağlıklı saç kökleri açılan kanallara doğru açı ile yerleştirilir. Saçın doğal görünümünde tercih edilecek yöntemin etkisi büyüktür.

Saç Ekimi Öncesi

Saç ekimi öncesinde hastanın saçını temiz yıkaması ve kullandığı takviye ürünlerden uzak durması gerekir. Hastalar kullandıkları ilaçlar hakkında doktoru bilgilendirmeli ve kan sulandırıcı ilaçları ise bırakmaları gerekir. Hızlı iyileşebilmek adına sigara ve alkolden uzak durmak faydalı olacaktır.

Saç Ekimi Sonrası

saç ekimi sonrası hastalar aynı gün taburcu edilirler. Kaliteli bir dinlenme döneminin ardından hızlı bir iyileşme sürecine geçilir. Saç derisinde meydana gelen kabuklanmalar 10 gün içerisinde kaybolur. Şok dökülmenin ardından yeni saçlar sağlıklı bir şekilde uzamaya başlar.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi fiyatları kullanılacak yönteme, nakil edilecek grev sayısına ve doktorun deneyimine bağlı olarak belirlenir. https://www.smilehairclinic.com/ adresinden saç ekimi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.