AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada Nazilli ve Bozdoğan’da yarın arıza ve bakım nedeniyle, Söke ve Kuşadası’nda ise perşembe günü yatırım tesislerinin devreye alınmasından dolayı elektrik kesintisinin yaşanacağı ifade edildi.

NAZİLLİ’DE 5 SAAT SÜRECEK

Nazilli’de yarın 10.00 ile 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Beş saatlik elektrik kesintisinin yaşanacağı yerler şu şekilde sıralandı: “Aşağıyakacık, Kahvederesi, Ketenova, Kuşçular ve Ovacık mahallelerinin tamamında ve bölgedeki özel trafolu müşterilerde.”
Bozdoğan’da da aynı saatler arasında gerçekleşecek olan elektrik kesintisi şu mahalleleri kapsayacak: “Madran ve Hisar mahallerinin tamamında ve bölgedeki özel trafolu müşterilerde.”

SÖKE VE KUŞADASI’NDA BİR SAAT SÜRECEK

4 Mart Perşembe günü ise Nazilli’nin Kuşçular Mahallesi’nin tamamında elektrik kesintisi saat 10.00 ile 11.00 saatleri arasında devam edecek. Söke ilçesinde de 10.00 ile 11.00 saatleri arasında Karacahayıt Mahallesi, Yeşilköy Mahallesi, Avşar Mahallesi, Köprüalan Mahallesi, Karakaya Mahallesi, Çalıköy Mahallesi, Özbaşı Mahallesi, Nalbantlar Mahallesi’nde elektrik kesintisi uygulanacak. Kuşadası’nda saat 14.00 ile 15.00 arasında şu bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak: “Güzelçamlı Mahallesi’nin Adnan Menderes Caddesi, Başçeşme Caddesinin bir kısmı, Abbas Efendi Caddesi, Nuri Yetmişbeş Caddesi, Milli Park Caddesi’nin bir kısmı, Ceviz, Akbay, Palme, Fırın, Culha, Ihlamur, Kemal Sözkesen, Nergis, Okul, İbrahim Pehlivan, Cihan, Kale Sokakları.” Öte yandan Bozdoğan’ın Güneyyaka ve Körteke Mahalleleri’nde de 4 Mart Perşembe günü saat 10.00 ile 13.00 arasında yatırım tesislerinin devreye alınmasından dolayı elektrik kesintisi yaşanacak.