16 Şubat 2020 tarihinde Söke'de gerçekleştirilen 2. Genel Kurul’da İYİ Parti ilçe başkanlığına yeniden seçilen Çağlar Çelikez, seçilmesinin ardından geçen bir yılın değerlendirmesini yaptı. Çelikez, “İYİ Parti Söke İlçe Teşkilatımızın genel kurulunun üzerinden tam bir yılımız geçti. Bu bir yılımızı değerlendirdiğimizde, geçtiğimiz dönemde ben yine ilçe başkanlığını yürütüyordum. 2020 genel kurulumuzun adından tam çalışmalara başlayacağımız dönemde tüm dünyada olduğu kadar ülkemizi de etkisi altına alan Covit-19 illeti ile karşı karşıya kaldık. Bu durum bizlerin parti çalışmalarımızı etkisi altına aldı. Temmuz ayında il kongremize katılarak bu kongremizi de tamamladık ve ardından genel merkezimizin büyük kongresine katıldık ve İYİ Partimizin ülkemiz içerisinde tüm oluşumları yerine getirdik. 25 Ekim tarihinde İYİ Partimizin 3. kuruluş yıl dönümünü Aydın ilimizde gerçekleştirdik" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Çelikez, "Pandemi nedeniyle Söke ilçemizde vatandaşlarımızın yaşamış olduğu başta sağlık olmak üzere esnaflarımızın geçim sıkıntılarına çareler üretmeye gayret gösterdik ve bu çalışmalarımız bugün de devam etmektedir. 65 yaş üstü üyelerimiz ile temas halinde bulunarak onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bu çalışmalarımız esnasında Söke Belediyemiz ile birlikte hareket ettik, bu konuda başta belediye başkanımız olmak üzere tüm meclis üyelerimize ve belediye görevlilerine teşekkür etmek istiyorum. Pandemi nedeniyle belediye meclis toplantıları bir müddet ertelenmiş idi fakat tekrar çalışmalar başladığında bizler partimiz olarak bu çalışmalara katıldık ve ilçemizin yararına olacak şekilde yaptığımız çalışmalarda ortak kararlar aldık" diye konuştu.

"SORUNLARA ÇARE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"


Çelikez, sözlerini şöyle tamamladı: "Pandemi döneminde her ne kadar parti çalışmalarımız sekteye uğrasa da üyelik kayıtlarımıza devam ediyoruz. Aydın ili olarak İYİ Partimizin üye kayıtlarına baktığımızda ilçemizde üye kayıtlarımız yüzde 69 oranında katılım ile devam ediyor. Yine Aydın ilimizde gerçekleştirdiğimiz toplu üye katılımını 80 üyemiz ile Söke ilçe yönetimi ile bizler başardık. İlçemizde mevcut sivil toplum kuruluşlarımız ile diyalog halindeyiz ve STK’ların çalışmalarında İYİ Parti olarak destek veriyoruz. İlçemizde yaşayan hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın sorunları ile yakından ilgilenip onların sorunlarına çare olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde seçim olacak gibi seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz ve olabilecek seçimlerde ilçe yönetimi olarak seçime hazırız. Son olarak, geçtiğimiz aylarda ilçemizde bir günde 15-16 kişi hastalıktan dolayı sevdiklerimiz aramızdan ayrıldılar. Şu an için vatandaşlarımız pandemi kurallarına harfiyen uydukları takdirde bu illetten en kısa zamanda kurtulmalarını diliyoruz. Tabi ki esnaflarımızın da bir an önce iş yerlerini açarak evlerine ekmek götürmelerini ve esnaflarımızın içinde bulunduğu bu ortamdan en kısa sürede kurtulmalarını bekliyoruz.”