Tahinli başta olmak üzere pide, ızgara, döner, pizza ve kiremit çeşitleriyle Özmenderes Pide, Aydınlıların gözdesi oldu. Aydın’ın Efeler ilçesinde 1999 yılından bu yana hizmet veren Özmenderes Pide, damak tadına özen gösterenlerin değişmez adresi oldu. Adnan Menderes Mahallesi, Aydın Bulvarı üzerindeki şubesinde Aydınlılara pidenin benzersiz lezzetlerini sunan Öz Menderes Pide, iki yıl önce Öztahinli pide yaparak işletme olarak bir ilke imza attı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Özmenderes Pide’nin Öztahinli pidesi, kentte adeta aranan lezzet oldu. Lezzetiyle Aydınlıların tercih ettiği ürünlerin başında yer alan Özmenderes Pide’nin tahinli pidesi, pandemi döneminde vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde tüketiliyor.

ÖZTAHİNLİ PİDEYE YOĞUN İLGİ

Öztahinli pideyi Aydınlıların çok sevdiğini belirten Özmenderes Pide İşletme Sahibi Mehmet Avcu, “İşletme olarak tahinli pide yapıyoruz. Tahinli pidenin yanı sıra Öztahinli pideyi de müşterilerimizin lezzetine sunduk. Öztahinli pidenin iki çeşidi var. Bunlar dondurma ve kaymaklı. İşleniş olarak biraz farklı. Müşterilerimiz Öztahinli kaymaklı ve dondurma pideyi çok beğendi. Yoğun bir ilgi var. Bir kere tadına bakan bu lezzetten vazgeçmiyor. Tüm vatandaşlarımızı işletmemizin Öztahinli kaymaklı ve dondurma pidenin tadına bakmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

90 ÇEŞİT ÜRÜN

Pide yaparken kullandıkları her ürün ve malzemeye özen gösterdiklerini kaydeden işletme sahibi Avcu, “Pide çeşitlerimizin hepsinin ayrı bir lezzet ve tadı var. Pidelerimizde kullanacağımız malzemelerin hepsi taze, kaliteli ve lezzetli. Bu anlamda müşterilerimiz işletmemizde benzersiz lezzetleri tatma imkanı buluyor. Yaklaşık 90 çeşit ürün çeşidimizle de müşterilerimize zengin bir menü sunuyoruz. Pidelerimizin tadını ayrıca fırın ve kullandığımız hamur ile taçlandırıyoruz. Pidenin yanı sıra ızgara, döner, pizza ve kiremit çeşitleriyle müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Tatlı çeşitlerimizle de müşterilerimize hizmet veriyoruz. Pidelerimizi Aydın yöresinde bir gelenek olan turunç ile ikram ediyoruz. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda pidelerin yanına turunç da koyuyoruz. Aydın yöresinde pide genel anlamda bir tutkudur. Biz de Özmenderes Pide olarak Aydın’a özgü pidelerimizle müşterilerimize eşsiz bir pide lezzeti sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

PANDEMİ DÖNEMİNDE PAKET SERVİSİYLE ANINDA HİZMET

Pandemi döneminde de gün boyunca hizmet verdiklerini ifade eden Avcu, “Pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında sadece paket servis olarak hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Müşterilerimizin siparişlerini kısa zamanda adreslerine ulaştırıyoruz. Tahinli pide başta olmak üzere işletmemizden sipariş vermek isteyen müşterilerimiz bize 211 44 50 numaradan ulaşabilir. Sabah saat 09.00 ile akşam saat 22.00 arasında hizmet veriyoruz. Müşterilerimize ücretlerini ister nakit isterse kredi kartı üzerinden ödeyebilir. Efeler ilçesindeki merkez mahallelerdeki tüm adreslere müşterilerimizin siparişlerini ulaştırıyoruz.” şeklinde konuştu.