Lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerden sonsuza kadar kurtulmak mümkündür. Pek çok kişinin başı istenmeyen tüyler ile oldukça derttedir. Ağda, epilasyon aletleri, jilet, lazer epilasyon ve daha pek çok yöntem istenmeyen tüylerden kurtulabilmek için tercih ediliyor. Mediplast ailesi olarak Elvan Group, Global Esthetic Center ve Küsbeoğlu AŞ şirketleri adı altında yurt dışında şuanda da devam etmekte olan hastanelerimiz güzellik merkezlerimiz vardır. Yurt dışında yakaladığımız başarıyı ülkemizde de yakalamak için Başakşehirde hizmetinize girmiş bulunmaktayız. Mediplastta siz değerli misafirlerimizi ailemizden biri olarak görüp son teknoloji cihazlarımız deneyimli ve uzman kadromuzla steril bir ortamda sağlıklı bir hizmet almanız için sizleri Mediplastta bekliyoruz. Her zaman sizin için neyi daha iyi yapabiliriz sorusunu baz alarak dinamik bir gelişim ile büyüyen Mediplast olarak size en iyi hizmeti sunmak birincil hedefimizdir. Mediplast en saygın, yetenekli doktorlar ve estetisyenlerden oluşan, hem yerel hem de uluslararası hasta portföyüne sahip bir ekipten oluşmaktadır. Teknolojik alt yapının her alanda olduğu gibi estetik dünyasında da en önemli faktör olduğu günümüzde, estetik dünyasındaki tüm yenilikleri sizlere ulaştırmaktayız. Güzellik ve bakım işlemlerinde, invaziv medikal işlemler ve invaziv olmayan medikal işlemlerde FDA onaylı cihaz altyapımız ile size her zaman en iyiyi sunmayı hedeflemekteyiz. Kliniğimizde Visia cilt analiz cihazı ile tüm işlemlerden önce detaylı olarak yaptığımız cilt analizi doğrultusunda direkt olarak cildin problemlerine, hassasiyetine ve yaşına uygun tedaviler uygulamaktayız. Vectra 3D simülasyon cihazımız sayesinde ameliyat işlemlerinden önce üç boyutlu simülasyon imkanı da kliniğimizdeki mevcut üst düzey teknolojilerden biridir. İki ayrı departmandan oluşan kliniğimiz bünyesinde 5 estetisyen. 3 doktor ve mikropigmentasyon uzmanımız yer almaktadır. Mediplast Güzellik Merkezi
Mediplast Güzellik Merkezi

Lazer Epilasyon Ne Kadar Süre Uygulanır

Fakat geçmişten günümüze kadar kullanılan bu yöntemlerin birçoğu tüylerden sonsuza kadar kurtulmayı sağlamamaktadır. Sürekli tekrar eden istenmeyen tüyleri temizleme işlemi ise bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyor. Tam bu sırada lazer epilasyon devreye girerek istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmayı sağlamaktadır. Peki lazer epilasyon nedir, nasıl yapılır, çeşitleri nelerdir kimler lazer epilasyon yaptırabilir bunları ayrıntılı olarak inceleyelim.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer teknolojisi günümüzde pek çok alanda kullanılan bir işlemdir. Aynı zamanda kişisel bakımlar için de kullanıldığı pek çok alan bulunmaktadır. Bölgesel incelme, çeşitli estetik ameliyatlar gibi alanlarda lazer ışınlarından faydalandığını söyleyebiliriz. Epilasyon işlemi içinde lazer ışınları geliştirilmiştir. Lazer sayesinde istenmeyen tüylerin kökü tamamen tahrip edilerek sonsuza kadar bu tüylerden kurtulmak mümkün olacaktır.

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanır?

Lazer epilasyon ergenlik dönemini geçmiş olan ve vücudunda herhangi bir alerjik reaksiyonu bulunmayan kişilere uygulanabilir. Cilt tipiniz, Kıl köklerinin rengi gibi pek çok faktör lazer Epilasyonun yapılmasına etkilemektedir. Gitmiş olduğunuz kişisel bakım merkezlerinde öncelikli olarak da epilasyona uygun olup olmadığınız ile ilgili bir analiz yaptırabilirsiniz. Bu analizin ardından herhangi bir hormonal değişim döneminde değilseniz lazer epilasyon yaptırabilmeniz mümkündür. Lazer epilasyonu her ne kadar sadece kadınlar yaptırıyormuş gibi anlatılsa da pek çok erkek lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerden kurtulmanın yolunu tercih etmektedir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer epilasyon pek çok çeşidi içinde bulunduran bir işlemdir. Aleksandrite lazer, diode lazer, Ruby lazer, nd:yag lazer en sık tercih edilen lazer epilasyon işlemleridir. Nd:yag Lazer özellikle geçmişte daha çok tercih edilen fakat günümüzde çok da tercih edilmeyen bir yöntemdir. Buz lazer ise aktif olarak kullanılan lazer türlerinden bir tanesidir. Buz lazer sayesinde epilasyon işinin daha kolay acısız ve rahat yapıldığı pek çok müşteri tarafından belirtiliyor.

Buz Lazer Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Buz lazer uygulamasında da tıpkı diğer lazer türlerinde olduğu gibi dalga boyları kullanılıyor. Diğer lazer türlerinde yapılan işlemlerde lazer ışınları direkt olarak cilde gönderildiği için ciltte tahribata, cilt renginde değişimlere, kıl köklerinde yanma gibi pek çok soruna ve ayrıca acıya neden olmaktaydı. Geliştirilen teknoloji sayesinde buz lazer ortaya çıkmıştır. Buz lazer kıl köklerine ısıyı kademeli olarak verdiği için herhangi bir ağrı hissedilmektedir. Ayrıca dalga boyları direkt kıl köklerini hedef aldığı için vücudun herhangi bir bölümünü tahrip etmiyor

Buz Lazer Epilasyon Hangi Mevsimlerde Yaptırılabilir?

Buz lazer epilasyon da tıpkı diğer epilasyon türlerinde olduğu gibi hangi mevsimlerde yapılacağı merak konusu olan bir durumdur. İstediğiniz her dönemde lazer epilasyon yatırabilirsiniz. Fakat epilasyondan daha verim alabilmek için belirlenen kişisel bakım takvimlerinden faydalanabilmeniz mümkündür. Özellikle yaz aylarında lazer ışınlarına maruz kalan cilt hassas olacağı için direkt güneş ışığına maruz kalmaması için lazer çok fazla tercih edilmemektedir.

Buz Lazer Epilasyon Fiyatları

Buz lazer epilasyon fiyatları diğer lazer epilasyonlara göre biraz daha farklı olabiliyor. Lazer epilasyon fiyatlarını etkileyen en önemli faktör ise hangi bölgeleri lazer yapmak istediğiniz, lazer yaptıracağınız işletmeler, cilt tipiniz ve kıl köklerinin yapısıdır diyebiliriz. Sizlerde kişisel bakımınızda lazer epilasyon tercih edecek iseniz muhakkak ön araştırma yapmalısınız. Bu araştırma sizlere uygun kalitede kesin sonuca ulaştıracaktır. Buz lazer epilasyon fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için https://www.mediplast.com.tr/buz-lazer/ adresini ziyaret edebilirsiniz.