Milli Beka Hareketi'nin Didim Belediyesine yönelik provokasyonuyla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak’ın, MHP Didim İlçe Teşkilatıyla ilgili açıklamalarına, İlçe Başkanı Fikret Alkaya’dan cevap geldi.

"SEN USLANMAYACAK MISIN?"


MHP İlçe Başkanı Alkaya, yaptığı yazılı açıklamada, “CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Efendi, yine coşup kirli yalan siyasete devam ediyorsun. Sen uslanmayacak mısın? Bak efendi MHP sizin yapmış olduğunuz kirli siyaseti temizleme yeri değil, günlerce ulusal kanallara konu olmuş, yaptığınız veya yapmamış olduğunuz çirkinliği temizlemek için MHP'den mi medet umuyorsun? Bak efendi. 21 Ocak Günü Milli Beka Hareketi’nin açıklamasında, Bilge Lider sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin adının zikretmesiyle ilgili derhal resmi sosyal medya hesaplarımızdan açıklama yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

"YİNE YALANIN ORTAYA ÇIKTI"


Alkaya, açıklamasında şunları kaydetti: "Yoksa bu açıklama sizin mahkemelere intikal etmiş davalarınıza destek açıklaması değil. Bak efendi ne o açığa düştüğünüzde bizden destek mi bekliyorsunuz? Şunu iyice kafana sok, MHP dürüst vakarlı milletimize doğruları söylemekle mükellef, Genel Başkanımızın da söylediği gibi önce ülkem, milletim, partim ve ben düsturuyla hareket eder. Bak gördün mü efendi yine yalanın ortaya çıktı. Sahi sen ne zaman yalan söylemekten vazgeçip milletimize doğru söyleyeceksin yalancı."