Koçarlı'da vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yanı sıra İlçe Jandarma Komutanlığı'na da yeni hizmet binası kazandırılacak. Emniyet, yapımına başlanan ve içerisinde Koçarlı Belediyesi'nin de yer alacağı binada faaliyet gösterecek. Adnan Menderes Mahallesi'nde hizmet vermeye devam eden jandarma ise, Büyükdere Mahallesi Adnan Menderes Kent Ormanı girişine yapılacak yeni binaya taşınacak.

240 GÜNDE YAPILACAK


Aydın Valiliği YİKOB, jandarma hizmet ve servis binalarının yapım işi için ihaleye çıktı. 17 Şubat'ta açık ihale usulü ile yapılacak ihaleye göre hizmet binası 2 katlı ve bin 84 metrekare, servis binası da tek katlı ve 210 metrekare olacak. İhaleyi kazanacak firmaya, sözleşme imzalanmasının ardından 10 gün içinde yer teslimi yapılacak. İşin yapımı ise 240 gün sürecek.

BAŞKAN KAPLAN’DAN BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR


İlçesine daha fazla yatırım kazandırmak için mücadele eden Koçarlı Belediye Başkanı AK Parti'li Nedim Kaplan, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, ilçemize yaptığı ziyarette bize belediye, emniyet ve jandarma binalarının yenileceğine ilişkin söz vermişti. Emniyet ve belediye binalarımızın ihalesi yapıldı ve yapımına başlandı. Sayın Bakanımız dediği gibi jandarma binasının parasını da gönderdi. Bunun ihalesi, 17 Şubat’ta yapılacak. Günün koşullarına uygun ve modern bir jandarma binası yapılacak. Hayırlı ve uğurlu olsun. İlçemize verdiği değerden dolayı Bakanımız Süleyman Soylu'ya ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.