AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, İncirliova İlçe Teşkilatı tarihine geçti. İlçesinde teşkilatı ile birlikte yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplayan Başkan Celbek, teşkilatı kurulduğu günden beri büyük kongre delegeliğine seçilen ilk isim oldu.

ERDOĞAN CANLI BAĞLANDI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlandığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katıldığı Aydın 7. Olağan İl Kongresi, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Mevcut İl Başkanı Ömer Özmen'in parti Genel Merkezi'nin adayı olarak girdiği ve güven tazelediği kongrede delegeler, il yönetim kurulu, disiplin kurulu ve demokrasi hakem heyeti üyelerinin yanı sıra büyük kongre delegelerini de seçti. AK Parti Olağan Büyük Kongresi'nde Aydın'dan oy kullanacak 15 delege arasına Kültür ve Turizm eski bakanlarından Atilla Koç da girdi. Delegeler arasında en dikkat çeken isim ise İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

10 yıldır üyesi olduğu partisinde, üyelikten büyük kongre delegeliğine kadar yükselme başarısı gösteren Celbek, delegeliğe kendisini layık gören herkese teşekkür etti. İl kongresini büyük bir coşku ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Celbek, "Teşkilatımla birlikte partimizin başarısı için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Üyesi olmaktan her zaman büyük gurur duyduğum partimde, genç yaşta çeşitli kademelerde görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Son olarak şahsıma, coşkuyla gerçekleştirdiğimiz il kongremizde büyük kongre delegeliği layık görüldü. Beni bu göreve getiren çok değerli delegelerimize, il başkanımıza, milletvekillerimize ve tüm parti büyüklerime teşekkür ediyorum" dedi.