10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ADÜ Didim MYO Müdürü Evrim Kamacı, Didim Ticaret Odası Genel Sekreteri Murat Güneş, Didim’deki cemiyetleri ziyaret etti.

YEREL BASININ ÖNEMİNE DEĞİNDİ


ADÜ Didim MYO Müdürü Evrim Kamacı, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti ile Didim Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Kamacı’yı Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde, Cemiyet Başkanı Bahri Yaba ve dernek üyeleri ağırladı. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Didim MYO Müdürü Evrim Kamacı, basın noktasında üniversite olarak her zaman iş birliğine, her konuda desteğe hazır olduklarını kaydederek yerel basının önemine değindi. Cemiyet Başkanı Yaba, Kamacı’ya ziyareti için teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Kamacı Yaba’ya çiçek takdim etti, hatıra fotoğrafı çektirildi.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ


Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti’nin ikinci misafiri ise Didim Ticaret Odası Genel Sekreteri Murat Güneş ve Oda Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ali Kayabaşı oldu. Ziyarette oda ile basın mensupları arasındaki ilişkiler ele alındı. Ziyaretin sonunda Genel Sekreter Güneş, cemiyet üyelerine isimlerinin yazılı olduğu ajanda ve kalem hediye etti. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.