Araç kullanan insanlar beklenmedik anlarda çok farklı sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Her ne kadar araçlarınıza ve bakımlarına düzenli olarak dikkat ediyor olursanız olun araçlar mekanik olarak, elektriksel olarak ya da farklı birçok alanda arıza ve hata verebilir. Bu tür durumlarda yapılması gereken en doğru adım, aracı bulunduğu bölgede güvenli bir alana almak ve yol yardım alanında hizmet veren güvenilir bir firmadan ilgili sorunlarla alakalı destek almaktır. GSK Yol Yardım firması uzun yıllardır bu alanda aktif olarak hizmet sunmaktadır. Firmanın tüm hizmetlerinden 7/24 yararlanabilirsiniz. Bunun için firma çağrı merkezi hattını arayabilir, konumuzu belirtebilirsiniz. İlgili yol yardım ekibi Türkiye’nin neresinde olursanız olun en kısa sürede sizlerin yanında olacaktır.

Araç Çekici Hizmeti

GSK Yol Yardım firması bünyesinde yer alan araç çekici hizmetinden en uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Yolda kalan araçlarınızın en güvenli şekilde en yakın servis alanlarına çekilebilmesi için 7/24 firma ile iletişime geçebilirsiniz. Aracınızın modeli ya da markası ne olursa olsun, hem binek hem de ticari araçların güvenle nakli için çok uzun yıllardır hizmet verilmektedir. Araç çekici hizmeti alırken araçlarınızı emanet edeceğiniz çekici firmalarının bu alanda uzun yıllar deneyim sahibi olmasına özen göstermelisiniz. Hem kaliteli bir hizmet alımı yaparken hem de en uygun fiyatlarla çekici talebinde bulunabilmek için GSK 7/24 Yol Yardım ile iletişime geçebilirsiniz.

7/24 Lastik Tamir Hizmeti

GSK Yol Yardım firması her tür yol yardım desteği ile kapsamlı bir hizmet sunmaktadır. Şehir içi ya da şehirlerarası lastik tamir talepleriniz için 7/24 firmayı arayabilirsiniz. En yakın lastikçi nerde diye aramakla zaman kaybetmeden GSK Yol Yardım ile iletişime geçebilirsiniz. Aracınızın bulunduğu konuma en kısa sürede bu alanda uzman bir lastik tamir ekibi sevk edilecektir. Eğer araçlarınızın lastiklerine yerinde müdahale edilebiliyorsa bulunduğunuz yerde tüm tamir ve onarım işlemleri en güvenilir şekilde yapılmaktadır. Patlamış lastiklerinizle yola devam etmek can güvenliğinizi tehlikeye ayacaktır. Bunun için bulunduğunuz yerde en kısa sürede en güvenilir önlemler için firmaya ulaşabilirsiniz.