İnternetin günümüzdeki halini alması ile beraber kredi kartı başvurusu yapmak için de bankaların kendi internet siteleri aracılığı ile evinizin konforunda kredi kartı başvurusu yapmak kolaylaştı. Bu başvuru esnasında ise her bankanın ayrı bir kriteri bulunabilir ve seçeceğiniz bankaya bağlı olarak kredinizin başvurusu şekillenebilir. Tüm bunlar için genel olarak gereken belgeler ise; Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranız, cep telefonu numaranız, iş ve ev adresiniz, geliriniz hakkında bir bilgilendirme olması gerekir. Bizde uygunkrediler.com.tr’den Cenk İşçiler’in  hazırlamış olduğu SMS ile anında kart başvuru listesini sizler için tek yazıda birleştirdik. Toplam 9 bankanın kart başvurusu adımlarını yazdık. İşte bankaların kredi kartı başvurusu adımları... Akbank Axess Kredi Kartı Başvurusu
Akbank Axess kredi kartı başvurusu yapabilmeniz için Akbank’ın sitesini tıklayarak kolay bir şekilde başvuru yapabileceğiniz gibi müşteri hizmetleri olan 444 2 525 numaralı telefonu arayarak da başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Sorgulama işleminizi ise Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranız veya işlem sırasında kullandığınız numara ile yapabilirsiniz. Bu kredinin fırsatları ise şöyledir:
Tüm yurt genelinde ve yurt dışında geçerli harcamalarınızda bu kartı kullanarak alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kartın faiz oranı ise %3.75’tir. Akbank banka kartı dahil diğer kartlarında da olduğu gibi bu Axess kartınızda da chip para özelliği bulunur. Bu sayede harcadıkça daha fazla chip para gelerek bir sonraki harcamalarınızda da kullanabileceğiniz paraya erişebilirsiniz. Bu kart ile doğalgaz, elektrik gibi aylık faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Akbank uygulaması üzerinden Axess kartınızın limitini sorgulayabilir ya da aldıklarınızı taksitlere ayırabilirsiniz. Axess kartı almak için 5990’a ‘’Axess’’ yazarak kart talebi oluşturabilirsiniz.

Garanti Bankası SMS ile Kredi Kartı Başvurusu
Garanti Bankası Bonus özelliği ile sunduğu kartı ile bilinmektedir. Bunlara ek olarak 36 ay vadeli İhtiyaç kredisi için de Garanti Bankasının resmi sitesinden başvuru yapabilir istediğiniz miktarı yazarak size çıkacak faiz ve parayı sistemden öğrenebilirsiniz. Garanti Bankasından kredi alabilmek için gereken şartlar ise Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartınız üzerinden birkaç bilgiyi sisteme girmeniz ve maaş ya da gelir bilginiz hakkında belgelendirme yapmanız gerekmektedir. Garanti Bankası sadece ücretli çalışanlara değil birçok farklı alanda çalışan kişiye farklı imkanlarda ve farklı belgeler isteyerek kredi kartı başvurusu imkanı sunmaktadır. Bir yerde bir çalışan iseniz maaş bordronuzu güncel halini, SGK gelir bildirimizi, haciz gibi kesintilerin varlığını kredi kartı başvurusu sırasında bildirmelisiniz. Bunlara ek olarak emekli iseniz, kendi şirketinizin sahibiyseniz, ya da çiftçiyseniz mesleğiniz ve iş durumunuza bağlı olarak bu belgeler değişecektir. Sms ile şifre almak isterseniz ise SIFRE yazıp kartınızdaki son 6 haneyi, annenizin kızlık soyadının ilk 2 harfi, kartınızdaki güvenlik kodunun ilk 2 rakamı aralarına boşuk bırakarak 3340’a göndererek talep edebilirsiniz.

İş Bankası SMS ile Kredi Kartı Başvurusu  
Türkiye İş Bankası kendi bankası ekseninde kredi kartı olarak Maximum kartı kullanıcılarına sunmaktadır. Maximum Kartınızı hem yurtiçi hem de yurtdışındaki MasterCard ve VISA logolu tüm firmalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Maximum kartınız ile İş Bankası uygulamasından para çekebilir ya da yatırabilir kredinizi kontrol edebilirsiniz. SMS ile başvuru için TC kimlik numarası, kredi tutarı ve aylık gelirinizin arasında boşluk olacak şekilde 4402’ye göndererek kredi talep edebilirsiniz.

Halkbank SMS ile Kredi Kartı Başvurusu
Halkbank, Paraf Kart ile tüm işlemleriniz artık daha kolay olacak. Yeni Paraf Kart hem bir kredi kartı hemde banka kartı olarak karşınıza çıkmaktadır. Paraf Kart’a başvuru yapmanız için gereken adımlar ise çok kolay. Öncelikle Halkbank’ın kendi sitesinden bireysel kategorisini seçerek kredi kartları bölümünden Paraf’a ulaşmalısınız. Ardından istediğiniz türdeki kartı seçerek TCKN ve boşluk eklemeli ve bir yerde çalışan iseniz gereken maaş bilgisi ya da geliriniz hakkında bilgiyi girerek 3453 numarasına SMS gönderebilirsiniz. Tercihiniz halinde 0 850 222 0 400 numaralı Halkbank müşteri hizmetleri yetkilisine bağlanabilir ya da internet bankacılığı üzerinden işleminizi kolaylıkla yerine getirebilirsiniz. Kredi kartı başvurunuzun kısa bir süre sonra 0 850 222 0 400 numaralı hattan arayarak ya da Halkbank sitesinden aynı başvuru numaranız ile sonucunuza ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu
Ziraat Bankası çiftçiden emekliye Türkiye’de en fazla kullanılan bankalardan biridir. Ziraat Bankası kartı hem kredi hem de banka kartı olarak karşınıza çıkar. Bu özelliğin avantajı ise alışverişlerinizde tek bir şifre kullanarak kartınızın istediğiniz kısmından alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu karttan 3DSecure güvenlik sistemini kullanarak internet üzerinden güvenli bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yaptığınız alışverişlerinizde biriken puanlar ile bir sonraki alışverişlerinizi indirimli hale getirebilirsiniz. SMS ile başvurmak için 4747’ye talep ettiğiniz işlemi yazarak başvuru yapabilirsiniz.

YapıKredi WorldCard Kredi Kartı Başvurusu

Yapıkredinin sunmuş olduğu Worldcard uygulaması ülkemizde senelerdir kullanılan ve ilk defa Bonus sisteminin kullanıldığı kartlardan birisidir. Bonus, taksit fırsatları ve birçok firma ve kart aracılığı ile sunulan fırsatlar sayesinde alışverişlerinizde daha şanslı olacaksınız. Yenilenen worldcard dünyasında, World Üye sayısında iş yeriniz için yapacağınız harcamalarda ekstra puan ve taksitlendirmeye giderek işleriniz için uygun bir ödeme yapabilirsiniz. World Kartın imkanlarından yararlanarak alışverişlerinizde 6 aya varan taksitlendirmeler ile rahatlıkla taksitlendirme yapabilirsiniz. SMS ile başvuru için 4421’e WORLD yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı göndererek talep oluşturabilirsiniz.

TEB Bonus Kart ve Kredi Kartı Başvurusu
TEB Bonus kartınız ile ev için gereken doğalgaz, elektrik, su gibi temel faturalarınızı hiçbir yere gitmeden evinizin konforunda, aksatmadan otomatik bir şekilde yapabilirsiniz. TEB kartınız için CEPTETEB uygulamasını kullanarak tanıdıklarınıza ya da iş yaptığınız insanlarla para çekme/yatırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra kredi kartınızdaki miktarı sorgulayabilir, kredi kartı borcunuzu ödeyebilirsiniz. SMS ile başvurmanız için 4663’e seçtiğiniz kredi kartını yazıp yollamanız gerekmektedir.

VakıfBank Kredi Kartı Başvurusu
VakıfBank kredi kartı başvurunuzu ister mobil bankacılıktan ister VakıfBank sitesi üzerinden yapabilirsiniz. SMS ile 5724’e TC Kimlik (VB TCKİMLİKNO) şeklinde yazarak gönderebilir kart talebinde bulunabilirsiniz. Buna ek olarak 0850 222 0 724 no’lu VakıfBank çağrı merkezlerinden ve VakıfBank’ın tüm şubelerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Şekerbank Kredi Kartı Başvurusu
Şekerbank’a kredi kartı başvurusu yapmak için üç yol bulunur. Bunlardan ilki SMS ile tüm operatörlerden 1953’e BONUS boşluk TC kimlik numaranızı yazarak başvuruda bulunabilirsiniz.
Bir diğer yol olarak internet sitesi üzerinden Bütçem Benim Bonus kısmına gelerek evinizin konforunda kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. En son olarak ise Şekerbank müşteri hizmetleri servisi olan 0850 222 78 78’i arayarak kredi kartı talebinde bulunabilirsiniz. 18 yaşını geçmiş olmanız ve sicil kaydınız da kredi kartı almak için bir ceza bulunmadığı takdirde banka size dönüş sağlayacaktır.  Bütün bankaların anlık kredi kartı kampanyaları ve avantajları çin Cenk İşçiler’in kişisel bölümünü takip etmenizi öneririz. Bütün kredi kartı haberlerine anında ulaşabilirsiniz.