Bildiğiniz üzere tüm dünyada adeta bir salgın gibi büyüyen TikTok platformu, ülkemizde de çok seviliyor. Bu yazımızda TikTok fenomeni Ceren Yaldız'ın tarzı kombinleri ve hayat hikayesine dair sizlere bilgiler vereceğiz. Ceren Yaldız henüz 18 yaşında, TikTok platformunda 6 milyon takipçisi bulunmakta ayrıca 437 milyon içerik beğenmesine ulaşmış durumda, instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor. Instagram'da ise 1.3 milyon takipçiye ulaşmış durumda, ayrıca Youtube'da 713K takipçisi bulunuyor. Peki Ceren Yaldız kimdir, nerelidir, nasıl sosyal medyada bu başarıyı elde edebildi?  

Ceren Yaldız Kimdir

  Ceren Yaldız Bursa'da dünyaya gelmiştir. 2002 doğumlu olan güzel sosyal medya fenomeni, 1.68 boyunda ve 50 kilodur. Çok erken yaşta babasını kaybeden ünlü TikTok fenomeni, halen lisans eğitimine devam etmektedir. Ünlü Fransız sosyal medya fenomeni Lea Elui'nin kendisinin takipçisi olduğunu söyleyen Ceren Yaldız, çikolata yemeyi ve kahve içmeyi çok sevmektedir. Daha önce henüz Ceren Yaldız ile karşılaşmayanlar ve içeriklerini merak edenler için aşağıda en güzel kombinlerinin videolarının derlemesine ulaşabilirsiniz. Genelde içeriklerini playback, dans üzerine çektiğini belirtelim.   Haksızlığa uğramak ve birisinin kendisiyle saygısızlık yapmasını kaldıramadığını ve küfürlü konuşulmasından rahatsız olduğunu vurguluyor. Henüz 17 yaşındayken çok sevdiği, tüm yaşamını geçirdiği Bursa'yı bırakıp lisans eğitimi için İstanbul'a taşınan ünlü fenomenin kardeşi yoktur. Edebiyatı çok seven ünlü fenomen bir çok ünlü markanın da influencerlığını yapmaktadır. Birazda Ceren Yaldız'ın en sevilen ve ilgiyle takip edilen tarzına yer vermek istiyorum.  

Ceren Yaldız Tarzı ve Kombinleri

  Güzel Tik Tok fenomeni genelde koyu renkleri tercih ediyor, kısa kazak yada tişörtler ile tayt kombini yapmaya bayılıyor. Farklı kombin ve tarzını yazı içerisinde sizlere vereceğiz. Genel olarak renk tercihini siyah, gri ve kahverengi renklerden yana kullandığını görüyoruz. Bu yazımızdan ayrı olarak Tik Tok Fenomenler kategorimizden, bir çok popüler fenomenin yaşamına, tarzı ve kombinlerine ulaşabilirsiniz. Bu kategorimizden sevilen TikTok fenomenlerini tanıtmaya devam edeceğiz. Aşağıda ki sitemizden farklı kategorilerde bir çok içeriğe ulaşabilirsiniz. Daha çok kadın, moda konularında içeriklerimiz olsa da, dövme modelleri, Tik Tok fenomenler, dekorasyon kategorilerinde de alanında uzman editörlerimizin elinden çıkma çeşitli içeriklerimiz mevcuttur.   https://www.tesetturgiyim.org/