Karacasu’da parti teşkilatları içinde en kurumsal ve organize çalışan parti olarak dikkat çeken İYİ Parti Karacasu İlçe Teşkilatı, partinin kuruluş yıl dönümünü unutmadı. Karacasu İlçe Başkanı Ali Küpelioğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen kutlama programına her biri aynı zamanda kendi alanlarında başkan yardımcısı olarak görev yapan yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kutlama programında önceki dönem başkanlar Aydın Güvendi ve Hasan Dinç, plaketle onurlandırıldı. Plaket töreninin ardından değerlendirmelere geçildi. Yeni bir parti olmalarına karşın gerek Ali Küpelioğlu ve parti yöneticilerinin çabaları, gerek Belediye Meclisinde Meclis Üyesi Nail Kurt’un aktif bir şekilde çalışması sayesinde ilçede gündem belirleyen işlere imza atan çalışkanlıkları ve özverileri ile dikkat çeken parti yöneticilerine tek tek söz verilip yapılanlar ve yapılacaklar anlamında fikirlerinin alınması ve istişare yapılması demokratik anlamda örnek olacak faaliyet olarak yorumlandı.

“MERAL AKŞENER’E GÜVENİYORUZ”


Kutlama etkinliğinde konuşan Başkan Ali Küpelioğlu, “Partimizin 3. kuruluş yıl dönümü toplantısına hoş geldiniz. Karacasu İlçe Teşkilatı olarak biz de elimizden geleni yapıp partimizi en iyi yere getirmek istiyoruz. Bu hafta önce Aydın İl Teşkilatı, sonra Söke İlçe Teşkilatı ve ardından Meral Akşener Hanımefendi’nin katılımıyla İzmir’de büyük bir programla ile partimizin 3. yılını kutladık. Son dönemde partimizin büyük bir yükseliş içinde olması bütün anketlerde yüzde 14-15 bandına oturması İYİ Parti’ye olan saldırıları arttırdı. Partinin imajına zarar verip oylarını düşürmek için farklı kanatlardan saldırılar gerçekleşiyor. 6 yıl önce olan Kobani olayları sebebiyle yapılan tutuklamaları bile İYİ Parti’ye zarar vermek için yapılmıştır. 6 yıl beklenmesi hayrete düşürüyor. Kobani olayları sebebiyle partilerin vereceği tepkilere göre İYİ Parti’nin Millet İttifakı’ndan koparılması düşünüldü. Biz Meral Akşener’e güveniyoruz. Bu konuda da bütün oyunları bozdu. Kurultayla ilgili saldırılar oldu. Hatta içimizden gelişmeler oldu. Bunu da atlattık” dedi.

“YERELDE VE GENELDE İKTİDARA YÜRÜYORUZ”


Halkın içinde olan, Anadolu’ya inen tek partinin İYİ Parti olduğuna dikkat çeken Küpelioğlu, “AK Parti’nin dışında ülkeyi yönetme iddiasında olan tek parti İYİ Parti. Ne ana muhalefet partisi CHP’de, ne de Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’de ülkeyi yönetme iddiası yok. Biz iktidar olacağız diyoruz. Meral Akşener Cumhurbaşkanı olacak diyoruz. Bu yönde liderimiz Meral Akşener öncülüğünde çok iyi bir yol kat ediyoruz. Eğer seçimlerle ilgili önümüzde 1-2 yıllık süre olursa oylarımızın yüzde 20 bandına çıkacağına inanıyoruz. Hem yerelde, hem genelde iktidara yürüyoruz. Bu inançla Karacasu’da da çalışıyoruz. Merkezde ve köylerde son derece iyi çalışmalarımız var. Bunların da meyvelerini almaya başladık. Bunların içinde takip ederek hayata geçmesinde rolümüzün olduğu Dereköy Göleti’nin genişletilmesi bir örnektir” dedi.

İLÇEDEKİ ÇALIŞMALARIN MEYVELERİ ALINIYOR


Dereköy’deki genişletme çalışmasının tamamlandığını ifade eden Küpelioğlu, “Bu tamamlandı. Bu sebeple başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu hanımefendi olmak üzere İl Başkanımız Süleyman Demirci, Büyükşehir Fen İşleri birim sorumluları, partimizin yönetim kurulu üyeleri Nail Kurt ve Gani Şişman olmak üzere canla başla çalıştık ve bunu başardık. Bunun gibi ikinci bir iş daha başarmak üzereyiz. Temmuz ayındaki bir toplantımızda Kültür Merkezi ve sosyal tesislerin yönetiminin Büyükşehirin iradesine alınması ve bu sayede de hem Büyükşehirin hem de Millet İttifakının bir siyasi irade odağı oluşması şeklinde bir talebimiz olmuştu. Duyumlarımıza göre bu ayın sonunda da bu gerçekleşecek. Büyükşehir buraların yönetimini kendi iradesine alacak. Yolumuza devam ediyoruz. Köylerimize giderek halkımızın ihtiyaçlarını, şikayetlerini, isteklerini not ediyoruz, sorunların takibini yapıyoruz. Gerçekleştirebildiklerimizi gerçekleştiriyoruz. İYİ Parti Karacasu İlçe Teşkilatı olarak hedefimiz Karacasu’da iktidarı almak, belediyeyi kazanmak, genelde de iktidara yürüyen partimize ilçemizden olabilen en yüksek desteği vermek istiyoruz. 3. kuruluş yıl dönümümüzde önceki dönem başkanlarımızı unutmadık. Kendilerine partimize verdikleri hizmetler sebebiyle teşekkür ediyorum. Siz değerli yöneticilerimize ve tüm partililerimize ilçemizde kısa sürede partimizi önemli yerlere getirmeniz sebebiyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.