Germencik Belediyesi’ne ait parkta düzenlenen toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Hakan Olkaç, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Serdar Özmen ve muhtarlar katıldı. Altıntaş, Öndeş ve beraberindekiler, toplantıda muhtarların mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini dinledi.

"ÇÖZÜME ULAŞTIRACAĞIZ"


Başkan Öndeş, toplantının ardından yaptığı açıklamada, sorunların çözümü adına oldukça verimli bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi ve Germencik Belediye’mizin iş birliği, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun desteğiyle muhtarlarımızın talep ve önerilerini kısa zamanda çözüme ulaştıracağız” dedi.
Pandemi tedbirleri kapsamında muhtarlarla üç grup halinde toplantı yapmayı planladıklarını kaydeden Başkan Öndeş, ilk grup muhtarlarla bir araya geldiklerini, diğer muhtarlarla da 26-27 Ekim’de toplantı gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.