İmplant uygulamaları bugün yapılan en kaliteli ve en kalıcı olan diş tedavilerinden birisidir. Birçok insan kaybettiği dişleri yerine, neredeyse gerçek diş ile aynı etki ve kullanım kolaylığı sağlayan implantları tercih etmektedir.

İmplant uygulamaları konusunda önemli bir yol alınmıştır. Ve bu alanda üretim yapan farklı birçok marka bulunmaktadır. İlk çıktığı dönemlerde çok yüksek fiyatlara sahip olan uygulama için bugün daha farklı fiyatlar görülmektedir. Her bütçe için en ideal implant fiyatları sizlere sunulmaktadır.

İmplant fiyatlarında belirleyici iki nokta söz konusudur. İlk olarak her yıl Tdb tarafından açıklanan kemik içi implant fiyatları kullanılmaktadır. Buna ilave olarak hangi markayı tercih ediyorsanız implant materyallerinin fiyatları toplanarak güncel fiyat alınmaktadır. 2020 yılı için Tdb tarafından belirlenen kemik içi implant fiyatı kdv dahil 1380 lira olarak belirlenmiştir. Hesaplama yaparken bu fiyat üzerine seçmiş olduğunuz implant materyal ücreti eklenmektedir. Seçtiğiniz materyalin markasına göre bu fiyatlar değişiklik göstermektedir.

İstanbul İmplant Fiyatları

İstanbul İmplant merkezimiz sizlere çok geniş bir implant uygulama hizmeti sunmaktadır. Birçok farklı markanın ürününü kullanarak her tür bütçe için en kaliteli ve en uzun ömürlü uygulamaları yapıyoruz. Sizlerde implant fiyatları hakkında net olarak bilgi alabilmek için kliniğimize uğrayabilirsiniz. Bir ön muayene ile uzmanlarımızdan detaylı açıklamaları öğrenebilirsiniz. Her marka için uygulanan farklı fiyatlar kliniğimizde sizlere sunulmaktadır.    

Kaynak: https://www.implantdental.gen.tr/