Koçarlı Belediye Başkanı AK Parti’li Nedim Kaplan’ı hizmet değil, laf üretmekle suçlayan İYİ Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek’e, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan cevap verdi. Yazılı açıklama yapan Arslan, açıklamasına, milletin İYİ Parti Koçarlı ilçe binasının kapısının nereden açıldığını bilmediğini dile getirerek başladı.

“KENDİLERİ ÇALIP KENDİLERİ OYNUYOR”


İYİ Parti’yi, CHP’nin arka bahçesine benzeten Arslan, “Son günlerde yine boş konuşan Millet İttifakı’nın yöneticilerine bakıyorum da hizmet gibi bir dertleri yok. Kendileri çalıp kendileri oynuyor. CHP’nin arka bahçesi gibi arada çıkıp açıklama yapmak nasıl bir duygu merak ediyoruz açıkçası. Siz de haklısınız, bazen kendinizi hatırlatmanız gerekiyor. Size verilen talimat bu. Çünkü halka inip, insanların dertleriyle ilgilenmediğiniz için gündeme gelmenin başka yolu yok. Anladığım kadarıyla siz parti olarak değişik çıkışlar yapmayı seviyorsunuz” şeklinde konuştu.

“SANDIKTA HESAP SORAR”


“Biz diyoruz ‘yeni belediye binası, jandarma, kanalizasyon, gölet, millet bahçesi, iş-aş’, siz diyorsunuz ‘armutun sapı, üzümün çöpü” ifadelerini kullanan Arslan, AK Parti olarak belediye seçim beyannamelerinde yer alan projeleri ezbere sayabildiklerini ve bu projelerin arkasında dimdik durduklarını söyledi. Millet İttifakı’nın belediye meclisinde verdiği red oylarının Koçarlı’ya hizmet etmelerine engel olmayacağını kaydeden Arslan, “Bunun hesabını, halk size sandıkta sorar” dedi.

“KİM KİME DUM DUMA”


Son dönemde çeşitli iddialarla gündeme gelen Didim Belediyesi’ne göndermede bulunarak, Millet İttifakı’na eleştirilerini sürdüren Arslan, “Sizin belediyecilik anlayışınız ‘ Didim Belediyesi’ gibi sanırım. Kim kime dum duma. Didim Belediye Başkanı hakkında taciz-tecavüz iddialarıyla çalkalanan Didim ilçesi için de o belediye başkanına ‘reddediyoruz seni’ der misiniz? Hadi buyrun sizi dinliyoruz” ifadelerini kullandı.