İncirliova'nın en işlek yerlerinden birisi olan Sevgi Yolu'nda bir yıldır hizmet veren Çanta İstasyonu, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine daha büyük bir dükkana taşındı. Aynı yol üzerinde yeni yerinde yeni yüzüyle hizmete giren mağaza, ürün yelpazesini de genişletti. Çok sayıda kadın-erkek çantası, valiz, cüzdan, aksesuar, bijuteri ürünü, şal, eşarp, kemer ve şapka çeşidi ile spor, laptop ve okul çantalarının de yer aldığı mağaza, şıklıklarına şıklık katmak isteyen kadın ve erkek vatandaşların uğrak noktası oldu.

HEM ÜRÜN, HEM DE FİYAT MEMNUNİYETİ

Her bütçeye uygun, kaliteli ürünleri ile dikkat çeken Çanta İstasyonu'nun sahibi Muhammet Yasin Teke, "Mağaza olarak bir yıldır halkımıza hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talebi karşılamak için daha büyük bir dükkana taşındık. Yeni mağazamızda ürün çeşitliliğimizi artırdık, kar marjımızı ise düşürdük. Mağazamızda her kişi ve bütçeye uygun kaliteli ürünlerimiz mevcut. Daha fazla vatandaşımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Önceliğimiz mağazamıza gelen her vatandaşımızın hem ürün, hem de fiyat açısından memnun olması. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyoruz" dedi.

HER GÜN AÇIK

Özellikle her renk, model valizleri ile iddialı olan mağazanın, haftanın her günü 08.30 ile 21.00 saatleri arasında açık olduğu bildirildi. Bünyesinde birbirinden şık ve kaliteli ürünleri bulunduran Çanta İstasyonu’nun sosyal medya hesabı ise şöyle: https://www.instagram.com/canta__istasyonu_/?hl=tr