Didim Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında esnaflara desteklerini sürdürüyor. Daha önce Didim Esnaf Odası ve Belediye işbirliğiyle esnaflara ücretsiz maske ve eldiven dağıtan Didim Belediyesi, bu kez dezenfekten önlük ile maske dağıtımı gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ile birlikte Cumhuriyet caddesi üzerindeki berber, kuaför ve güzellik merkezlerini gezerek, dezenfekten önlük ile maskelerini esnaflara ulaştırdı.
Başkan Atabay, pandemi döneminde normalleşme adımlarının atılmasıyla beraber ilçe merkezi ve mahallelerdeki tüm berber ve kuaförlerin, Didim Belediyesi ve Aydın BŞB işbirliğiyle ilaçlanarak dezenfekte edildiğini, ücretsiz maske ve eldiven desteği sağladıklarını hatırlattı. Atabay yaz döneminde de bu tür desteklerin devam etmesi noktasında dezenfekten önlük ile maske dağıtımı yaptıklarını kaydederek “Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”dedi.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise Didim Belediyesine pandemi sürecinde gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederken, esnafların bu konuda taleplerini hem belediye hem de oda olarak yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydetti.