Çok sevdiği eşi Hafize Küçük'ü, 3 yıl önce kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan 92 yaşındaki Mehmet Küçük, eşinin ismini yaşatma kararı aldı. Koçarlı'da İmam Hatip Ortaokulu yaptırmak isteyen Küçük, akrabaları ile birlikte ziyaret ettiği Belediye Başkanı Nedim Kaplan'dan kendisine yardımcı olmasını istemişti. Küçük, Kaplan ile okulun yapılmasının planlandığı alanda da incelemede bulunmuştu.

YÜZDE 51’İNİ HAYIRSEVER YAPTIRACAK


Kaplan'ın devreye girmesi ile birlikte okulun yapım süreci hızlıca protokol aşamasına geldi. Aydın Valiliği'nde düzenlenen ve Başkan Kaplan'ın da hazır bulunduğu törende Vali Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ve hayırsever Küçük protokole imza attı. İmzalanan protokole göre okulun yapım maliyetinin yüzde 51'ini hayırsever Küçük'ün, geriye kalan kısmını da Milli Eğitim Bakanlığı'nın karşılayacağı açıklandı.

OTELİNİ SATTI


Okulu yaptırmak için kısa süre önce Kuşadası’nın Güzelçamlı Mahallesi’nde yer alan denize sıfır apart otelini satan hayırsever Küçük, desteklerinden dolayı Vali Aksoy’a, Belediye Başkanı Kaplan’a ve İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş’a teşekkür etti.