Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirildiği Aydın’ın Nazilli ilçesinde kırsal ve ova mahallelerini tek tek ziyaret eden CHP’li Milletvekili Süleyman Bülbül, ısı değişimi nedeniyle oluşan doğal afet zararları ve jeotermal kuyularının bölgeye verdiği zararları yerinde dinledi. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ile beraber gerçekleştirdiği ziyarette Yellice Mahalle Muhtarı’nın ifadeleriyle 27 yılda mahallelerine seçilmiş bugüne kadar sadece 2 milletvekilinin geldiği ortaya çıktı.

ERTÜRK’TEN SONRA İKİNCİ KEZ BİR MİLLETVEKİLİ GELDİ


Milletvekili Bülbül’ün kendilerini ziyaret ederek yaşadıkları sorunu dinlediği için mutlu olduğunu söyleyen Yellice Mahalle Muhtarı Mehmet Karakaya; “27 yıldır muhtar olarak köyüme hizmet veriyorum. Bugüne kadar birçok seçim gördüm ve hep aday olan milletvekilleri köyümüze uğrar hatta bazıları da uğramadı ama ikinci kez bir milletvekili köyümüzü ziyaret etti. İlk ziyareti 23 ve 24. Dönem milletvekili olan Ahmet Ertürk, ikinci olarak ise sayın Milletvekilimiz Süleyman Bülbül gerçekleştirdi. Çok mutlu olduk. Hem sorunlarımızın dinlenmesi için milletvekillinin köyümüze gelmesi hem de köyümüze değer verildiği için. İnşallah bu sorunlarımız da kısa sürede çözülür” dedi.

MAHALLE BULUŞMALARI DEVAM EDECEK


Isı değişimi nedeniyle oluşan doğal afet zararlarını incelemek için yaptığı ziyaretlerde ilginç diyaloglar yaşadığını belirten Milletvekili Süleyman Bülbül; “Nazilli’de yaptığımız ziyaretlerimizde hem halkımızın sorunlarını hem de çözüm önerilerini dinledik ve güzel sohbet ettik. Sohbetlerimiz sırasında Yellice Mahallesi’ne ikinci kez bir milletvekili olarak geldiğimi öğrenince hem mutlu oldum hem de üzüldüm. Bizler halkın vekilleriyiz biz onlara hesap vermek ve onları dinlemek zorundayız. İnşallah her fırsat verdiğimde mahallelerimizle, vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

“TOPUKLU EFEMİZLE GURUR DUYUYORUZ”


Mahalle ziyaretlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından dolayı aldığı olumlu tepkilerden dolayı gurur duyduğunu dile getiren Bülbül; “Özellikle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, halkın tabiriyle Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nun çalışmalarından memnun olduklarını duymak bizi de çok mutlu etti. Aydın, İzmir, Ankara ve İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın bu başarılı çalışmaları halkımızın büyük teveccüh göstermesini sağlıyor. Bu başarı da bizim iktidar yolundaki en büyük güçlerimiz oluyor. Tüm başkanlarımızı bir kez daha tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.