Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup ekibi Sökespor’un geçen sezon Yıldızspor’dan transfer ettiği 21 yaşındaki defans oyuncusu Onur Temel sakatlandı. Menüsküsünde yırtık tespit edilen genç oyuncu, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ameliyat oldu. Temel’in ameliyatını CHP eski Aydın Milletvekili ve SDÜ Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar gerçekleştirdi. Sökespor Kulüp Müdürü Yağız Pullukçu, hastanede ziyaret ettiği Temel’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

“KISA SÜREDE SAHALARA DÖNECEĞİM”


Genç oyuncu, en kısa zamanda sahalara dönmek istediğini belirterek, “Lige koronavirüs arası girmeden önceki idmanda sakatladım. Ben çok fazla önemsemedim ama ilerleyen zamanda ağrılar fazla olunca kulüp yöneticilerine haber verdim. Benimle ilgilenip beni 1 haftadır birçok doktora tek tek gösterdiler ve sonunda Isparta’da menüsküs ameliyatı oldum. Benimle sabah akşam ilgilenip yardımcı oldukları için hepsine çok teşekkür ediyorum İnşallah en kısa sürede iyileşip sahalara döneceğim ve maçlarda elimden geleni yapacağım” dedi.

“İYİ Kİ VARSINIZ”


Pullukçu, daha sonra başarılı ameliyatı gerçekleştiren Baydar’a Sökespor forması hediye etti. Pullukçu, “Futbolcumuz Onur Temel’in menüsküs ameliyatı başarıyla gerçekleşmiştir. Ameliyatını gerçekleştiren, maddi manevi desteklerini esirgemeyen Metin Lütfi Baydar hocamıza çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız” dedi.