Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Aydın Valiliği'nin desteklediği Koçarlı Millet Bahçesi Projesi, Gündoğan Mahallesi'nde hayata geçecek. Belediye hizmet binasının arkasında kalan, 'Aşk Gemisi' ya da 'Demirkaya Parkı' olarak bilinen 11 dönüm alan üzerinde yapılacak Millet Bahçesi'nin içerisinde düğün salonu, kafeterya, ücretsiz internet evi, kitap okuma, oyun, spor ve piknik alanları yer alacak. Toplumun tüm kesimlerine hitap edecek olan Millet Bahçesi, yaklaşık 5 milyon liraya mal olacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI


Koçarlı Belediyesi ekipleri, Millet Bahçesi alanında, yıkım çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Kaplan, Millet Bahçesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği projelerden bir tanesi olduğunu söyledi. Bu projeyi, Koçarlı'da hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaplan, yapımı tamamlandığında Millet Bahçesi'nin Koçarlı halkının sosyal, kültürel, spor ve daha birçok alanda ihtiyacını karşılayacağını ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİ


Millet Bahçesi ile kullanılmayan bir alana da yeniden hayat vereceklerini dile getiren Başkan Kaplan, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın, Aydın Valiliğimizin desteklediği Millet Bahçesi projemiz hazır. Ekiplerimiz, proje alanında yıkım çalışmalarına başladı. Mezbelelik, kötü bir alana güzel bir proje ile yeniden hayat vereceğiz. İçerisinde genç, yaşlı, kadın, erkek herkese hitap edecek alanların yer alacağı projemizin startını verdik. Projemizden desteğini esirgemeyen bakanlığımıza, valiliğimize, milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Millet Bahçesi, şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.