Millet İttifakı'ndan 31 Mart 2019'da Germencik Belediye Başkanlığı seçimini kazanan CHP'li Fuat Öndeş, belediyeyi eski Belediye Başkanı MHP'li Ümmet Akın'dan devralmıştı.

"İSRAFI ÖNLEDİK"


5 yıllık görev süresinden bir yılını tamamlayan Öndeş, şimdiye kadar yaptığı yatırım ve hizmetler ile hayata geçirmeyi planladığı projeleri halkın bilgisine sundu. Germenciklileri, sosyal medya hesabından paylaştığı video-slayt gösterisi ile bilgilendiren Öndeş, belediyede mali disiplini sağladıklarını, israfı önlediklerini ve şeffaf bir mali düzen kurdukları belirterek, "Hizmet ve yatırımlar sürerken 15 milyon TL borç ödedik" dedi.

"EY GERMENCİK, SEN NE GÜZELSİN"


Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi az zamanda çok ve büyük işler yaptıklarını dile getirdi. Halka seslenen Başkan Öndeş, "Sizlere daha güzel bir Germencik inşa etmek, daha yaşanabilir bir ilçe sunmak için gündüz gece çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde, ilke ve çizgilerimizden asla ayrılmadan, dürüst ve şeffaf bir belediyecilikle ilçemizi olması gereken noktalara hep beraber taşıyacağız. Bu emekler, bu eserler, bu ilçe hepimizin. Ey Germencik, sen ne güzelsin" ifadelerini kullandı.