Aydın'ın Nazilli ilçesinde 8 gün önce kurulan Nazilli Müteahhitler Derneği, Dallıca Mahallesinde bulunan Naz-ı Şerif Kafe’de tanışma toplantısında bir araya geldi. Geniş katılımın olduğu kahvaltılı toplantıda buluşan Nazilli Müteahhitleri Derneği üyeleri fikir alışverişinde bulunma fırsatı da buldu.
Kahvaltıda hoş geldiniz konuşması yapan derneğin Başkan Yardımcısı Erkan Abbasoğlu, “Derneğimizin yasal olarak tüm prosedürlerini yerine getirerek resmi olarak açılışını yapmış olduk. Derneğimizle ilgili bundan sonra çalışmalarımız devam edecek. Yönetim kurulumuz şuanda geçici olarak kongre sürecine kadar bu şekilde devam edecek. Kongrede 3 yıllık kalıcı yönetim kurulunu oluşturacağız. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Burada hem kaynaşma hem de fikir alışverişi yapalım diye toplandık. Önümüzdeki haftada Kaymakamımız Sedat Sırrı Arısoy ve Belediye Başkanımız ile de bir araya geleceğiz” ifade etti.

“BİR ARADA OLURSAK DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIMIZI BİLİYORUZ”


Amaçlarının müteahhitliği gerçekten yapan insanları bir araya getirmek olduğunu dile getiren Nazilli Müteahhitler Dernek Başkanı Remzi Erdemci, “Biz bu yola 4 ay önce çıktık. Yola çıkma amacımız yaşadığımız sıkıntılar oldu. Bir arada olursak daha güçlü olacağımızı biliyoruz. Bizim asıl amacımız güçlerimizi birleştirerek vatandaşlarımıza daha fazla yardımcı olabilmekti. Bunu da sayımızla gerçekleştirdik. İlk başta sayımız 10’du şuanda 80 kişiye ulaştık. Bizim hedefimiz 80-100 kişi olmak değil, bu kişi gerçekten yapan insanları bir araya getirmek, yönetim kurulumuzu da bu yönde oluşturduk” dedi.

“SORU İŞARETLERİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ”


İnsanların müteahhitlerden dolayı mağdur olmayacaklarını ifade eden Başkan Erdemci, “Eskiden müteahhitlik vardı. Şuan da illegal işlere döndü. Bu da bizim adımızı her yerde kötüledi. Bizim amacımız bu kötü algıyı ortadan kaldırmak. Bundan sonra insanlarımız müteahhitlerden dolayı mağdur olmayacak. Vatandaşlarımızın aklındaki soru işaretlerini kaldıracağız” şeklinde konuştu.
Remzi Erdemci, Gürdal Yüzügüler, Erkan Erkoç, Fatih Çetin, Erkan Abbasoğlu, Muhammet İskender, Erdal Çınar, Menduh Genç ve Erol Doğan'ın kuruculuğunu yaptığı Nazilli Müteahhitler Derneği yapılan çalışmaların ardından yönetim kurulunu ve görev dağılımını gerçekleştirdi. Remzi Erdemci’nin başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda Başkan Yardımcılıklarında Cavit Yenipazarlı, Erkan Erkoç ve Erkan Abbasoğlu, Ticari Birim Başkanı Ömer Pamuk, Teşkilatlandırma Birim Başkanı Fatih Çetin, Genel Sekreter Muhammet İskender, Teknik Ar-Ge Birim Başkanı Serhat Oymak, Disiplin Kurulu Yakup Polat ve Memduh Genç, Hukuk ve Basın Danışmanı Mehmet Akgül, Ticari Birim Başkan Yardımcısı Kurtuluş İzgü, Teşkilatlandırma Birim Başkan Yardımcısı Erdal Çınar, Genel Sekreter Yardımcısı Onur Taşkoparan ve Teknik Birim Başkan Yardımcısı Ali Çetinkaya, Denetleme kurulu Gürdal Yüzügüler, Turgut Yerlikaya, Engin Sürer, Denetleme Kurulu yedek üyeleri Mehmet Koşar, Ayhan Demooğlulları ve Erol Doğan’dan oluştu.