ADD Nazilli Şubesinde Altıntaş Mahallesinde bulunan ilçe binasında yapılan 13’ncü Olağan Genel Kurulda tek listeyle seçimlere giren Mevcut Başkan Şafakta Nalan Ayas, tekrar başkanlığa seçildi. Seçimlere CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Nazilli İYİ Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ve ADD üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ADD Nazilli Şube seçimleri Başkan Şafakta Nalan Ayas’ın konuşmasıyla devam etti.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

ADD’nin bir dava ve mücadele kurumu olduğunu dile getiren Ayas, “Bizler tarihin yetiştirdiği en büyük devrimci, kurucumuz ve kurtarıcımız gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ödün vermeksizin yürüyen, mücadele eden büyük bir aileyiz. Hep birlikte Atatürk devrimlerinin sahipleriyiz. Bu uğurda şehitler vermiş, bedeller ödemiş büyük bir demokratik kitle örgütüyüz. Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) bir dava ve mücadele kurumudur. Köklerimiz milli mücadeleye ve milli kongrelere dayanmaktadır. Tek önderimiz tek liderimiz tek rehberimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür. Biz hepimiz Atatürkçü düşünceyi yaymakla görevli kadrolarız” ifade etti.

“ÜLKE GÜNDEMİNİ HER AN TAKİP ETMEKTEYİZ”

Ülkemiz son yıllarda pek çok gündemle iç içe yaşamaktayız. Bizler dernek olarak ülke gündemini her an takip etmekteyiz. Ülke menfaatine olumsuz yansıyan konularda hem siyasi partileri hem de toplumu uyarıcı düşüncelerimizi, basın açıklamaları, konferans, panel veya imza kampanyaları şeklinde duyurmaya çalışıyoruz. Bu görevleri daha etkin ve sağlıklı olarak yapabilmek için diğer demokratik kitle örgütleri ve siyasi partileriler güç birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. Cumhuriyet Halk Parti Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’de ADD’nin çok önemli bir misyonu olduğunu ifade ederken, bundan sonraki dönemde de örnek çalışmalara imza atacaklarına inancının tam olduğunu dile getirdi. Protokol konuşmalarının ardından geçilen seçimlerde Başkan Ayas, oylamada tekrar başkalığa seçildi.