Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Nazilli'de yaptığı yatırımlar Büyükşehir Belediyesine ait binalarda pankartlarla ilçe sakinlerine duyuruldu. Asılan pankartlarda Büyükşehir yasasından sonra Nazilli'ye 289 kilometre yol çalışması ve 214 kilometre hat çalışması yapıldığı belirtildi.

YENİ YATIRIMLAR GELECEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Nazilli'ye 75 adet sondaj kuyusu,10 adet içme suyu paket arıtma tesisi, 167 kilometre içme suyu hattı, 42 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yapıldığı açıklandı. Yapılan çalışmalarla birlikte Nazilli'deki kırsal mahallelerin su sorunu ortadan kaldırıldığı vurgulanırken, Pirlibey Mahallesi'nde yapılacak olan 16 milyon 100 bin lira maliyetli alt yapı çalışmasının Aralık ayında yapılan 2019 yılı son meclisinde onaylandığı ifade edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından da önümüzdeki dönemde 20 cadde, bulvar ve mahalle yolunun sıcak asfaltla buluşacağı öğrenildi.

MİLLET İTTİFAKI UYUMU HİZMETLERİ ARTIRDI

Öte yandan 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Millet İttifakı'nın uyumlu çalışmasının en güzel sergilendiği ilçelerden olan Nazilli'de, İYİ Partili Kürşat Engin Özcan ve CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kurmaylarıyla yaptığı çalışmalarda büyük hizmetlerin projelendirildiği öğrenildi. Projelere tek tek hayat veren Nazilli Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin son olarak Yıldıztepe Mahallesi 61 sokakta birlikte yaptıkları çalışmada sadece alt yapının Büyükşehir Belediyesi'ne 2 milyon liraya mal olduğu bilgisine ulaşıldı.