Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda Nazilli Kaymakamlığı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilen konsere İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Baro Temsilcisi Emel Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, onur konukları ünlü bestekâr TRT sanatçısı Bestekâr Selim Öztaş ve ses sanatçısı eşi Neşe Öztaş ile Türk sanat müziği sevenler katıldı.

BİRLİKTE ŞARKILAR SÖYLEDİLER

Sunuculuğunu Güzin Cabbar Danacı’nın ve şefliğini de Mustafa Dinçkol’un yaptığı gecede konseri izlemeye gelenler müziğe doydu. İki bölümden oluşan müzik dolu gecenin onur konukları bestekar Selim Öztaş’ın eserleri de seslendirildi. Koro 20 kadın, 19 erkek üye ve 9 da saz sanatçısından oluşan heyetle icra edilirken, gecede 26 eser seslendirildi. Programın son bölümünde TRT sanatçısı Bestekar Selim Öztaş ve eşi Neşe Öztaş sahneye çağrılarak doğum günü pastası kesildi. Öztaş çifti daha sonra 3 eser seslendirdi. Şarkılara zaman zaman davetlilerde hep bir ağızdan eşlik etti. Gecede protokol üyeleri tarafından koro üyelerine çiçek takdim edildi ve koroya dahil olarak beraber şarkılar söylendi.

“NAZİLLİ ÇOK VERİMLİ BİR YER”

Nazilli’de 4 aydır görev yaptığını hatırlatan Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, "Nazilli tarım, sanayi, eğitim anlamında çok verimli bir yer. Bu gece bizlere birbirinden güzel eserler seslendiren koro üyelerimiz hayatlarının her dönemlerinde nasıl verimli olabileceklerini gösterdiler. Bugün burada olmaktan ve sizleri dinlemekten dolayı ayrı keyif aldım. Ben 4 aydır her gün şaşırıyorum, böyle güzel şeyler görünce, şaşırmaktan da çok memnunum. 2020 yılının Aydın’ınınız ve Nazilli’mize mutluluklar, güzellikler ve umutlar getirmesini diliyorum” dedi.

“GÜZEL BİR GECE”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da 2020’nin her zamankinden daha fazla güzellikler getirmesini dileyerek, “Tüm Türkiye olarak daha iyi bir yıl yaşamak diliyorum. Güzel bir gece geçirdik. Nazilli’nin Kültür ve sanat anlamında daha iyi noktalara ulaşması için çalışıyoruz. Sanat anlamında bize doyumsuz bir gece yaşatan saz ekibimize, koro ekibimize ve saz heyetine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.