Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na karşı büyük bir sevgi beslediğini her fırsatta dile getiren zihinsel engelli Nurettin Şahan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Özlem Çerçioğlu'nun ekibinde sahada çalışma arzusunu yerine getirdi. Özlem Çerçioğlu ile birlikte Söke'ye hizmet etmek isteğini Büyükşehir yetkililerine ileten baba Mehmet Şahan'ın talebi yerine getirildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, konuyla ilgili haberdar olur olmaz ekiplerine talimat verdi. Nurettin'e bir gün için de olsa sahada Aydın ve Söke halkına hizmet etme fırsatı veren Başkan Çerçioğlu, Halka Hizmet ekibinin başına engelli Nurettin'i getirdi.

"NURETTİN ÖZLEM BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYOR"


Nurettin'in her fırsatta hem şehrine hem de Özlem Çerçioğlu'na hizmet etmek istediğini söylediğini hatırlatan baba Mehmet Şahan; "Özlem başkanımızı çok seviyoruz. Nurettin, televizyonda ya da telefonda Özlem başkanımız çıktığı zaman herkesi susturuyor. Gazetede resmi olursa alıp eve getiriyor ve saklıyor. Söke'de yakın yerde açılış filan olduğu zaman bir gün öncesinden gitmek için hazırlanıyor. Sağ olsun Fatih Akkentli'yi arıyoruz, kendisi bizi alıp açılışa götürüyor. Nurettin'in mutluluğu, onun bir gülüşü paha biçilemez. Ona Topuklu Efemiz tarafından verilen değer servet değerinde. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Tüm Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve Halka Hizmet ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

ÖĞLE ARASINI ZİYARETLERE AYIRDI


Zihinsel engelli Nurettin Şahan, bir günlük de olsa Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin saha çalışmalarında görev alarak ilgili birimlere talimatlar verdi. Söke’de yapılan çalışmaları tek tek ziyaret ederek yakından inceleyen Şahan, Halka Hizmet ekibinin görev sahasını da öğrendi. Öğle arası boşluğunda ise büyüklerine ziyarette bulunan Şahan, Özlem Çerçioğlu’nun selamını ileterek Sökelilerin sorunlarını dinledi.

"NURETTİN HER ZAMAN BİZİMLE ZATEN"


Nurettin Şahan'ın öğle arası ziyarette bulunduğu Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li M. Arif Ceylan; "Nurettin kardeşimizin, Özlem Başkan sevgisini Söke’de bilmeyen yok. Bugüne özel olarak bizim ekibimize katılmış olması onun kadar bizleri de çok mutlu etti. Ama zaten Nurettin hep bizim içimizde, bizimle birlikteydi. Bu ince düşüncelerinden dolayı sayın Özlem Çerçioğlu başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.