Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı'nda 3 Kasım Pazar günü saat 14.00'te derbi heyecanı yaşanacak. Sezonun ikinci hafta maçında Koçarlı'nın iki önemli takımı olan Menderesspor ile Belediyespor karşı karşıya gelecek. Koçarlı derbisi için statta Antrenör Aziz Bingöl'ün yönetiminde yoğun tempoda hazırlıklarını sürdüren Koçarlı Belediyespor oyuncuları, Koçarlı Belediyespor Kulübü Başkanı Yalçın Altındiş ve yönetimi ziyaret etti. Başkan Altındiş, kendisine eşlik eden Asbaşkan Ali Şahin ve Futbol Sorumlusu Timur Yüksel birlikte antrenör ekibi ve oyunculara moral verdi.

“GOL YEMEDEN ATLATTIK”

Antrenör Bingöl, sezonun ilk hafta maçında Germencikspor ile golsüz berabere kaldıklarını hatırlatarak, "Germencikspor maçını, çok eksiğimiz olmasına rağmen en azından gol yemeden atlattık. Erken sakatlıkların olduğu bir maç. Pozisyon bulduk, pozisyon verdik ama o maç bitti. Biz, önümüzdeki maça bakıyoruz" dedi.

"MAÇI GALİBİYETLE BİTİRECEĞİZ"

Hafta sonu Menderesspor ile karşılayacaklarını belirten Bingöl, " Koçarlı Menderesspor maçı, bizim ve Koçarlı için çok önemli. O maçta cezalı oyuncumuzun takıma gelmesi ile daha da güçleneceğiz. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Allah'ın izniyle de maçı galibiyetle bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

"BAHANELERİN ARKASINA SIĞINMIYORUZ"

Koçarlı derbisinde güzel bir maç izlemek istediklerini kaydeden Başkan Altındiş de, "İlçemizin iki güzide takımı maç yapacak. Bu maçın kardeşliğe, sportmenliğe ve tatlı bir rekabete uygun olmasını bekliyoruz. Eksik ve cezalı oyuncularımız var. Tabi ki bunlar bahane değil ve arkasına sığınmıyoruz. İlk 11'de oynayan her oyuncumuz bizim için çok değerlidir. Onlara ve antrenör ekibimize güveniyoruz. Biz maçı kazanmak istiyoruz. İnşallah da kazanacağız. Rakibimize de başarılar diliyoruz" dedi.