WIACAMP Kurucu Başkanı Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şükrü Kara tarafından gerçekleştirilen ve 11 ülkeden 56 ressamın katılımıyla devam eden WIACAMP Uluslararası Didim Sanat ve Bilim Kampı'na katılan ressamlar eserleriyle beraber ziyaret ettikleri Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkür etti.

TANITIMA KATKI

Ziyarette konuşan WIACAMP Kurucu Başkanı Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şükrü Kara, Didim Belediyesinin kampa verdiği desteği dile getirerek, “Sanata ve sanatçıya verdikleri destekler için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Buraya yurt içi ve yurt dışından gelen konuklar aynı zamanda bir kültür elçisi ve Didim’in tanıtımına katkı sunacaklar” dedi.

KATILIM BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise etkinliğin Didim’de yapılmasının güzel olduğunu ifade ederek, “Elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. İlçemizin daha naif hale gelmesi noktasında sanatın önemi büyük. Altınkum’daki ek hizmet binamızda sanatsal faaliyetlere de destek oluyoruz. Bu noktada bu etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ziyaretin sonunda WIACAMP Uluslararası Didim Sanat ve Bilim Kampı'na katılan bazı ressamlara katılım belgelerini Başkan Atabay verdi.