İlçede düzenlenen festival etkinlikleri ve Dedebağ Hayrı'na katılmak üzere ilçe dışından gelen doğa grupları için Esençay Doyurum Restaurant'ta bulunan kamp alanında çadır kampı etkinliği düzenlendi. İlçe dışından gelen misafirlerin kalacak yer sorununa bir anlamda çözüm de bulunurken doğa ile baş başa 3 gün geçiren toplam 65 kişilik doğa grupları ilçenin doğal ve turistik alanlarını da gezme şansı elde etti.

GRUPLARA YARDIMCI OLDULAR

Mesut Yazalan başkanlığında Kuşadası Güzelçamlı Doğa Yürüyüşçüleri Grubu, Halil İbrahim Bican liderliğinde İzmir grubu, Özgür Özkan başkanlığında Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ile Denizli ve Aydın’dan gelen toplam 5 grubun yer aldığı 50’ye yakın çadırın çam ormanlarıyla kaplı alanda yerini aldığı etkinlikte misafirlere Karacasu Kültür Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Bülent Eriklioğlu, Başkan Yardımcısı Aydın Mutlu ve dernek üyesi Vayde Şeker yardımcı oldu.

DERNEĞE KATKI

İlk gün kahvaltının ardından Arapapıştı Kanyonu gezildi. Ardından Kahvederesi'nde serbest zaman sonrası 3 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Seramik ocaklarının gezilmesinin ardından çadır kamp alanında yöresel müzisyen Adil Gümüş müzik ziyafet sundu. Pazar günü Karacasu Belediyesinin sağladığı araçlarla Dedebağ Hayrı'na katılım sağlandı. Hayırdan sonra tarihi Dandalaz Köprüsü ve balık çiftliği gezildi. İki gün boyunca stantları da gezen doğaseverler diğer stantlar ve Karacasu Turizm Derneği standından da alışveriş yaparak derneğe katkıda bulundu.