Nazilli Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel’in 1,5 sene önce başlattığı ve her geçen gün çığ gibi büyüyen ‘Kitap Toplamaya Kampanyası’na destek devam ediyor. Son olarak Zafer Mahallesinde yaşayan 14 yaşındaki Eda Özkan, okuduğu kitapları bağışladı. Büyük duyarlılık göstererek evde okuduğu kitap ve dergileri kolide toplayarak muhtarlığa getirdi. Muhtar Certel, duyarlılığından dolayı 14 yaşındaki Eda Özkan’a teşekkür ederek, bu hareketin herkese örnek olmasını diledi.

“BU HAREKETİN ÖRNEK OLMASINI İSTİYORUM”

Yaşı küçük olmasına rağmen Eda Özkan’ın büyük duyarlılığa imza attığını ifade eden Zafer Mahalle Muhtarı Mustafa Certel, “Eda Özkan adlı kızımız evdeki kendi okuduğu kitap ve dergileri bir kolinin içine koymuş, muhtarlığımıza getirdi, 1,5 sene önce başladığımız kitap toplama kampanyamıza bağış yaptı. ‘Ben okudum, benim yaşıtlarımda okusun, bilgilensin’ dedi, iyi de yaptı. Bizim için tabi güzel bir şey. Kampanyamızın ses getirdiğini gösterdi. Kızımızın başka vatandaşlarımıza örnek olmasını istiyorum. Bu kampanyamızın daha da büyüyerek devam etmesini diliyorum. İnşallah devam eder, insanlarımız duyarlı olur” dedi.

MUHTARLIĞA KÜTÜPHANE İSTİYOR

Muhtarlığın yan tarafına mini bir kütüphane yapmak istediğini dile getiren Muhtar Certel, “Yakın bir zamanda belediyemizle görüşüp, muhtarlığımızın yan tarafına bir oda yaptırıp, okuma odası yapmak istiyorum. Mini bir kütüphane yaptırmak istiyorum. Burada vatandaşlarımızın çaylarını, kahvelerini içerek kitap okumalarını istiyorum. Bunun üzerinde ısrarla duruyorum. Vatandaşımızın sosyal medyadan değil de, okuyarak kendilerini geliştirmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.