Karacasu Yaylalı Mahallesi Sanayi Çarşısı 27. sokakta bulunan bir oto yıkama işletmesinde işçi olarak yaklaşık 3 ay önce işe başlayan Hakan Kasırga'yı bugün saat 14.30 sıralarında araba yıkadığı sırada elektrik çarptı. Bir arabanın ön tekerini eğilmiş bir vaziyette elinde bulunan basınçlı yıkama makinasına bağlı pompayla yıkamakta olan Kasırga, sağ elinde tuttuğu pompanın mandalından geldiği tahmin edilen elektrik akımıyla ayağa doğrulup geri doğru bir iki adım atsa da kendisini kurtaramadı. Sırt üstü yere düşen şahıs 112 Acil Sağlık ekiplerine verilmesinin ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Kasırga’nın parmağından giren elektriğin kalbini etkilediği öğrenildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Karacasu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kasırga’nın ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Kasırga'nın bir yıl önce evlendiği eşi, anne-babası, akrabaları, çalışma arkadaşları ve sanayi esnafı büyük bir üzüntü yaşadı. Kasırga’nın cansız bedenine otopsi yapılıp yapılmayacağı incelemelerin ardından belli olacak. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı olay yerine giderek incelemelerde bulundu.
Kasırga’nın daha önce benzin istasyonunda ve tüp satışında çalıştığı, kısa bir süre önce oto yıkamada çalışmaya başladığı öğrenildi. Öte yandan ilçe sakinleri işletmede çok sayıda kişinin çalıştığını ifade edip, "Diğer işçilerin de akıma kapılması halinde daha çok can kaybı yaşanabilirdi. Hakan sessiz, sakin, çok iyi bir çocuktu, keşke yaşanmasaydı. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.