Aydın’ın Nazilli ilçesi Kuruçeşme Süleyman Bülbül taktı. Nazilli Efeler Derneği eski başkanı Kemal Sezen'in namı değer 'Kemal Efe'nin torunu gelin adayı Ayşegül Aslanoğlu’nun babası İbrahim Aslanoğlu, ağabeyi Volkan Aslanoğlu ve teyzesi Cavide Çakırlı ile damat adayı Mustafa Uluçay’ın annesi Dursun ve babası Bekir Uluçay, tören alanının girişinde karşıladıkları davetlilerle yakından ilgilendi. 

“BEN VARSAM MUTLULUK VARDIR”

Alkışlar eşliğinde İzmir Marşı'yla alana gelen genç çift, ilk danslarını Baha’nın ‘Bizim şarkımız’ adlı parçası ile yaptı. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Genç çiftin nişan töreninde yüzüklerini takarak, kurdeleyi kesen CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Kemal Efe’nin daveti üzerine nişana katıldığını söyleyen CHP’li Milletvekili Süleyman Bülbül; “Cumhuriyet ve Atatürk değerlerini bilen, milletini ve ülkesini seven bir ailenin bu mutlu günlerine katılmaktan dolayı onur duyuyorum. Genç çiftimizin evlilik öncesi bu mutlu ilk adımlarına şahitlik yapmak üzere toplandık. Benim bugüne kadar katıldığım nişan yada nikah merasiminde mutlu olmayan hiçbir çift olmadı. İnşallah bu kardeşlerimize de uğurlu gelerek ömür boyu mutlu olmalarına vesile oluruz. Kendileri gibi Cumhuriyet değerlerine sahip evlatlar yetiştirmeleri de nasip olur. Allah tamamını erdirsin” ifadelerini kullandı.

ZEYBEK GÖSTERİLERİYLE BÜYÜLEDİLER

Nişan merasiminin ardından takı törenine geçilirken, geceyi dede Kemal Sezen ve halk oyunları eğitmeni ağabey Volkan Aslanoğlu ile Nazilli Efeler Derneği üyelerinin zeybek oyunları damga vurdu. Genç çifte sürpriz yapan Dernek üyeleri ve aile fertleri birbirinden güzel efe figürlerini sahneleyerek büyük beğeni topladı. Gecede mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Genç çifti, akrabaları, sevenleri ve dostları pistte yalnız bırakmadı. Genç çift, nişan töreninin sonunda kendileri için hazırlanan pastayı kesti.