Sökeli iş adamı Metin Sakalar, gelecek kuşakların daha sağlıklı, bilgili ve donanımlı olması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirterek, "Çocuklarımızı spora, sanata teşvik ederek, onların hem bedensel, hem zihinsel, hem de sosyal açıdan gelişmelerini sağlayabiliriz. Ayrıca, bu tür faaliyetler çocuklarımızı sigara ve madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan da uzak tutar" dedi.

ÖĞRETMENLERDEN İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR

"Çocuklarımızın gözlerindeki o ışığı ve mutluluğu görmek her şeye değer" diyen Sakalar, şöyle devam etti: "Bugün burada okul voleybol takımının forma eksiğini giderdik. Bunun için çok mutluyuz. Bizim onlardan tek beklentimiz var. Çok çalışarak hem derslerinde, hem de mücadele ettikleri spor dalında başarılar elde edip, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olmaları."
  İş adamları Mahmut Fehmi Dönder ve Metin Sakalar, idealist girişimlerinden dolayı Rehberlik Öğretmeni Pınar Turan ile Beden Eğitimi Öğretmeni Kıymet Filiz Ak'ı kutladı. Öğretmenler ise voleybol takımına desteklerinden dolayı iş adamlarına teşekkür etti.