Programa Başkan Özmen’in yanı sıra, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Güven Saylık, AK Parti Buharkent Kadın Kolları Başkanı Sevim Can ile diğer kadın üyeler, AK Parti Buharkent Gençlik Kolları Başkanı Özcan Bayar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ARAKAN’DAKİ DRAMI HATIRLATTI

Başkan Özmen, vatandaşların bayramını kutladıktan sonra, Arakan’da zulmü anarak tarih boyunca Müslüman'ların uğradığı katliamlardan söz etti. 
  Özmen, “Arakanlı din kardeşlerimizin yanında olmalıyız” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Programda ayrıca vatandaşlar yaşadıkları çeşitli sorunları aktardı.  

BAYRAMLAR HAFTASI

Başkan Erol da programa katılanların bayramını kutladı. Malazgirt Zaferi, 30 Ağustos ve Buharkent'in kurtuluş yıl dönümünün kutlandığını hatırlatan Erol, Kurban Bayramı ile birlikte haftanın bayram haftasına dönüştüğünü dile getirdi. 
  Erol, "Allah ömür verdikçe nice bayramlar daha yaşarız inşallah” diye konuştu. Erol, 2014 yerel seçimler öncesinde ve sonrasında AK Parti adına büyük emek veren Özmen’e teşekkür etti.