Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Aydınspor 1923’ün Yaz Futbol Okulu çalışmaları son sürat devam ediyor. İlhami Ortekin Aydınspor 1923 Futbol Akademisi Tesisleri’nde Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri 18.00 ile 20.30 saatleri arasında yapılan çalışmalara 2005 ile 2012 doğumlular arasında 100’e yakın çocuk katılıyor. Aydın Koleji Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Öztürk, forma sponsoru olduğu siyah-beyazlı futbol okuluna ziyarette bulundu.

“ELİMİZDEN GELDİĞİ ÖLÇÜDE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIK”

Ziyarette çocuklara forma dağıtarak onları mutlu eden Başkan Öztürk, “Spor ve sporcunun yanında olmaktan mutluyuz. Atatürk’ün genç nesillere dediği gibi ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözünden yola çıkarak biz sporu her zaman destekliyoruz. Buradan bu çalışmalarla iyi, ahlaklı, dürüst, memleketini seven çocuklar yetişeceğine inanıyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlar her şeyden önemli. Onlar için elimizden geldiği ölçüde yardımcı olmaya çalıştık. Hepsine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ ÇOCUKLARIMIZI ALTYAPIYA KAZANDIRMAK”

Antrenörler Hakkı İsli, Ayhan İnal ve Fatih Sinan Maruf ile birlikte futbol okulu çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini kaydeden Antrenör Hüsnü İnce, “Şu ana kadar  geçirdiğimiz 1 aylık dönemde velilerimizden iyi dönüşler aldık. Bugün formalarımızı dağıtmamızla da hepsi bir birliktelik halinde çalışmaya başladılar. Bize bu imkanı sağlayan kulüp yönetimine, hocalarımıza, okulumuza, velilerimize ve sponsorumuz Yüksel Öztürk’e teşekkür ediyoruz. İlk hedefimiz çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora kazandırmak. İkinci hedefimiz bu çocukların içinden yetenekli olanları keşfederek Aydınspor 1923 altyapısına monte etmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.